Google Translator

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Αυτοκτόνησε επειδή άκουγε για 3 μήνες κουδουνίσματα μετά από συναυλία



Δεν άντεξε τους ήχους που άκουγε συνέχεια ένας 52χρονος και μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Robert McIndoe πήγε σε μια ροκ συναυλία και επί τρεις μήνες μετά από αυτή δεν μπορούσε να κοιμηθεί επειδή άκουγε συνέχεια κουδουνίσματα στα αυτιά του.

Ο πατέρας δύο παιδιών έκανε πολλές θεραπείες για να σταματήσουν οι
εμβοές αλλά τελικά δε γινόταν τίποτα προς το καλύτερο.

Η γυναίκα του υποστήριξε στο δικαστήριο πως ο άνδρας της τρεις μήνες πριν αυτοκτονήσει είχε πάει να παρακολουθήσει τους Them Crooked Vultures.

"Tην πρώτη μέρα δεν έδωσε σημασία καθώς έκρινε πως ήταν παροδικό. Επίσης και ένας φίλος του άκουγε κουδουνίσματα", είπε η κ. Shirley McIndoe.

"Δεν κοιμήθηκε κανένα βράδυ από τότε", προσέθεσε η γυναίκα τονίζοντας πως όταν πήγαν στο νοσοκομείο τους απάντησαν πως δεν υπήρχε ειδικός επί του θέματος.

Λίγες μέρες πριν πεθάνει επισκέφτηκε άλλο νοσοκομείο όπου του έδωσαν υπνωτικά χάπια και ένας γιατρός του υποσχέθηκε πως θα κανόνιζε ραντεβού με έναν ειδικό. Ωστόσο, αυτό το ραντεβού δεν έγινε ποτέ κάτι που έφερε σε απόγνωση τον άνδρα.

Στις 19 Οκτωβρίου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας παίρνοντας μεγάλη δόση υπνωτικών χαπιών αλλά τελικά η οικογένειά του τον πρόλαβε. Ωστόσο, στις 31 του ίδιου μήνα πέθανε ύστερα από μαχαιριές που έδωσε στον ίδιο του τον εαυτό.

Πηγή : cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More