Google Translator

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Και ανακοινώθηκε και προπόνησε ο Πρόμπιερζ


Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ δύο ώρες σχεδόν μετά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη ανακοινώθηκε και επίσημα από την διοίκηση της ΠΑΕ και ακολούθως έκανε την τελευταία προπόνηση της προετοιμασίας για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι αν ο 39χρονος νέος Πολωνός τεχνικός του Άρη θα κάτσει στην άκρη του πάγκου στο παιχνίδι του Σαββάτου (19:30) με τους "ερυθρόλευκους" για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Σε ένα παιχνίδι όπου οι κερκίδες του "Κλεάνθης Βικελίδης" αναμένεται να είναι κατάμεστες δεδομένης και της ζήτησης που έχουνε παρουσιάσει τα εισιτήρια και ειδικότερα μετά την συμφωνία με τον Πρόμπιερζ.

Η ΠΑΕ Άρης στις 20:22 ανακοίνωσε την οριστικοποίηση της συμφωνίας της με τον 39χρονο Πολωνό τεχνικό που βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ως τις 30 Ιουνίου του 2012 με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο. Μέχρι δηλαδή τις 30 Ιουνίου του 2013.

Συνεργάτης του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα είναι ο "εκλεκτός" του Μπάρτεκ Ζαλέφσκι ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα συνεχίσει να είναι ο Γιάννης Πλαβούκος.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Πρόμπιερζ όχι απλώς έκατσε να παρακολουθήσει την προπόνηση του Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", που ήταν η τελευταία για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά εκπλήσσοντας άπαντες φόρεσε την φόρμα του μη χάνοντας χρόνο.

Εν ολίγοις ο 39χρονος Πολωνός τεχνικός δεν ενήργησε όπως ακριβώς δύο χρόνια πριν ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Αυτό που απομένει πλέον να φανεί είναι αν θα ακολουθήσει την λογική του Αργεντινού τεχνικού να παρακολουθήσει το αυριανό παιχνίδι από την σουίτα, όπως είχε κάνει εκείνος στο 0-0 με την Καβάλα, ή θα βρεθεί στον πάγκο.

Σύμφωνα πάντως με τις σημερινές του διαθέσεις του Πρόμπιερζ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το οτιδήποτε. Κι όχι απλώς να κάτσει στον πάγκο του Άρη αλλά και στην άκρη του αντί του τεχνικού της Κ-20 Νίκου Πασσιαλή.

Πηγή : sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More