Google Translator

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ο Παπαμακάριος νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚ


Ο Μανώλης Παπαμακάριος είναι από σήμερα (10/11) ο νέος πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, καθώς μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου.

Ο Παπαμακάριος θα ηγηθεί της προσπάθειας, που κορυφώθηκε με πρόεδρο τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και συνεχίστηκε από τον Γιώργο Παυλίδη, και η θητεία του θα έχει διετή διάρκεια, ωστόσο _ τουλάχιστον κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο _ θα αντιμετωπίσει το σημαντικό πρόβλημα της απόστασης. Ως γνωστόν ο 31χρονος γκαρντ αγωνίζεται στην ισπανική Λαγούν Αρο και η βασικότερη «σκοτούρα» του θα είναι η απομάκρυνση της ομάδας του από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας του ισπανικού πρωταθλήματος.

Κρίνοντας, πάντως, από τα ονόματα των παικτών, που συγκροτούν το νέο Δ.Σ. του ΠΣΑΚ (οι περισσότεροι είχαν ταχθεί κατά της απεργίας στην Α1 τον Οκτώβριο του 2010), αντιλαμβάνεται κανείς ότι το νέο σχήμα θα είναι περισσότερο μετριοπαθές από τα προηγούμενα, εκτός και αν η συγκεκριμένη αρετή και η διπλωματία _ που συχνά έλειπε από τις προηγούμενες διοικήσεις _ αποδειχθούν σωτήριες για το πολύπαθο ελληνικό μπάσκετ.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ.

Πρόεδρος: Μανώλης Παπαμακάριος

Γεν. Γραμ.: Νίκος Παπανικολόπουλος

Αντιπρόεδρος: Γιάννης Καλαμπόκης

Ειδ. Γραμ.: Θοδωρής Βαρδιάνος

Ταμίας: Νίκος Βούλγαρης

Μέλος: Γιώργος Καλαϊτζής

Μέλος: Θανάσης Τοπούζης

Αναπληρωματικά μέλη

Γιώργος Παυλίδης

Γιώργος Πρίντεζης

Γιώργος Μασλαρινός

Γιώργος Κούμουλος

Πηγη : tovima.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More