Google Translator

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Παρουσίαση Call of Duty: Modern Warfare 3


Το να συζητήσει κανείς αν η σειρά Call of Duty είναι επιτυχημένη είναι απλά αστείο. Η Activision έχει βρει ένα κεντρικό πυλώνα για κάθε οικονομική της χρήση και όπως είναι λογικό θα συνεχίσει να επενδύει πάνω του, ιδιαίτερα από τη στιγμή που το κοινό δείχνει να προσεγγίζει συνεχώς το εν λόγω franchise με θετική διάθεση.

Μετά την τραγική κατάληξη των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στα πρώην στελέχη της Infinity Ward και τον μεγάλο publisher, η απορία όλων ήταν που θα καταλήξει η σειρά και
πως θα είναι το Modern Warfare 3 που είχε ήδη ξεκινήσει να αναπτύσσεται. Η απάντηση δόθηκε με το που πήραμε τον τίτλο στα χέρια μας και περάσαμε 2,5 μέρες ατελείωτης δράσης μαζί του.

Το Call of Duty: Modern Warfare 3 είναι ο τίτλος που περιμέναμε, εστιάζοντας στη δράση με τον κλασικό τρόπο που μας έχει συνηθίσει και μη προσπαθώντας να ανακαλύψει τον τροχό. Καταιγιστικές σκηνές με ασταμάτητους πυροβολισμούς, εξαιρετικά set pieces, ένα κεντρικό story campaign που καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις στη φετινή μάχη με το Battlefield 3 και ένα πληρέστατο multiplayer που σίγουρα θα γίνει αμέσως κτήμα όσων έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με τη σειρά. Τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα μετά το τέλος του δεύτερου μέρους της σειράς, όπου βρισκόμαστε στα πρόθυρα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, αφού ο Makarov έχει φροντίσει να απλώσει τα πλοκάμια του σε κάθε μεγάλη πόλη του πλανήτη...


Πηγή :protothema.gr

2 σχόλια:

Καλημέρα!! Συγχαρητήρια για το blog σου πολύ ενημερωτικό. Μου αρέσει το Call of Duty παίζω video games έχω 2 Call of Duty στο Ps 2 είναι πολύ καλά παιχνίδια, ωραία γραφικά σαν τις πολεμικές ταινίες ,είναι λίγο δύσκολα βεβαία. Καλή συνέχεια !

Καλημερα και σε σενα. οντως πολυ ωραια παιχνιδια!!!Καλη συνεχεια και σε σενα. Αν βρω λιγο χρονο θα σου πω την γνωμη μου και τις παρατηρησεις μου για το δικο σου μπλογκ που σε γενικες γραμμες φαινεται πολυ ωραιο!!!

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More