Google Translator

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Μιραλάς: «Δεν βλέπω την κρίση»


Ο Κέβιν Μιραλάς ο οποίος βιώνει την οικονομική και πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, κλήθηκε να μιλήσει στους συμπατριώτες του για την κρίση.

«Ειλικρινά, δεν βλέπω την κρίση. Τα εστιατόρια και τα καφέ είναι γεμάτα, ακόμη και στο κέντρο», τόνισε αρχικά ο Βέλγος διεθνής σε συνέντευξή του σε Μέσα της πατρίδας του και συνέχισε για την κατάσταση που επικρατεί στον Ολυμπιακό: «Δεν μπορώ να πω άσχημα λόγια για τον Ολυμπιακό. Οι πληρωμές
γίνονται αμέσως».

Για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, είπε: «Βλέπω τις εικόνες, αλλά μπορώ να πω ότι δεν συμφωνούν με την πραγματικότητα. Η κρίση είναι παντού στην Ευρώπη. Επίσης, στο Βέλγιο. Δεν υπάρχει, βεβαίως, βία, αλλά η κρίση είναι και εδώ επίσης».

Για τα όσα παρατηρεί στους δρόμους της Αθήνας, ανέφερε: «Ζω περίπου τρία τέταρτα από το κέντρο. Οι εικόνες που βλέπετε εδώ είναι από το κέντρο, όμως, ακόμα και στο κέντρο οι καφετέριες και τα εστιατόρια είναι γεμάτα. Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί πλούσιοι άνθρωποι. Ειλικρινά, δεν βλέπω την κρίση στην Ελλάδα. Φυσικά, συμβαίνουν πράγματα που δεν είναι πάρα πολύ καλά. Έχουν πρόσφατα βάρη που αυξάνονται 24 με 45%. Είναι φυσιολογικό που οι άνθρωποι δεν είναι ικανοποιημένοι. Αλλά άνθρωποι και στο Βέλγιο δεν είναι ευχαριστημένοι».

Για το πώς αντιμετωπίζουν οι παίκτες την κρίση, υποστήριξε: «Εμείς το αισθανόμαστε πολύ λιγότερο από τους άλλους ανθρώπους, σίγουρα δεν θα το αρνηθώ, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για άλλους παίκτες. Είμαι πάντα πολύ συνειδητοποιημένος για την αξία του χρήματος. Κατάγομαι από μια οικογένεια εργαζομένων».

Για την αγωνιστική του κατάσταση συμπλήρωσε: «Έρχονται όλα φυσικά… Βρίσκω πολύ συχνά δίχτυα και μου φαίνεται εύκολο. Γιατί έχω τόση σιγουριά αυτή την περίοδο; Έχει να κάνει με τη θέση που αγωνίζομαι, καθώς μπορώ να αποδίδω καλύτερα ως κεντρικός επιθετικός και όχι ως εξτρέμ».

Ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» μίλησε και για την επιστροφή του στην εθνική ομάδα και τα όσα είχαν γίνει με τον Λέεκενς: «Ήταν μια παραγωγική συζήτηση. Όλα ξεκαθαρίστηκαν και ξεκινάμε από την αρχή με μια καθαρή προσέγγιση. Ο προπονητής κατάλαβε τώρα ότι έκανα εκείνες τις δηλώσεις, επειδή πάντοτε αισθάνομαι περήφανος να φοράω τη φανέλα της χώρας μου».

Πηγή : gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More