Google Translator

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ποιος ΠΑΟ και ποιες μεταγραφές;

Το λογικό ερώτημα για τον Ντούσαν Ιβκοβιτς, παρά το αποψινό (10:00 μ.μ., ΝΕΤ) ματς με τη Νανσί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, θα ήταν αν σκέφτεται πρόωρα το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος τεχνικός, όμως, δεν μπορεί να έχει κάτι τέτοιο στο μυαλό του, καθώς η αναμέτρηση με τη γαλλική ομάδα έχει αποκτήσει χαρακτήρα κομβικής σημασίας για τον Ολυμπιακό. Ενώ ο «Ντούντα» ξεκαθάρισε χθες ότι δεν σκέφτεται για την ώρα ούτε τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του? Ο κ. Ιβκοβιτς γνωρίζει πως οι (ουραγοί στον Α' όμιλο και μετρώντας 3 εκτός έδρας ήττες) Πειραιώτες δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες, επισημαίνοντας ότι «το ματς είναι σημαντικό και πρέπει να προσέχουμε περισσότερο να ετοιμάσουμε την ομάδα να μην παίξει υπό πίεση». Ενώ παραδέχθηκε πως η Νανσί «έχει ταλέντο και αθλητικά προσόντα» και απόρησε αν... «ξέρετε τον Μπατούμ (σ.σ.: σταρ των Πόρτλαντ Μπλέιζερς που αγωνίζεται στη Γαλλία όσο διαρκεί το λοκ-άουτ του ΝΒΑ και έχει μ.ό. 20,3 π. - 6,5 ασ. στη διοργάνωση) καλύτερα από μένα;». Εξηγώντας ότι «δεν θα κριθεί εκεί το παιχνίδι και θα τον μαρκάρουμε καλά».

Ο κόουτς των «κόκκινων» συμπλήρωσε πως «θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου. Ακούω πως το κοινό είναι ανήσυχο. Από πού; Δεν είμαι ανήσυχος, λόγω της ανανέωσης, και είπαμε πως ακόμη είναι νωρίς και δεν θέλω να ''σκοτώσω'' κανέναν αδύναμο αντίπαλο». Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς (που απάντησε στις προχθεσινές κατηγορίες του Μίλιτσιτς περί ψεμάτων και εγωισμού για την Εθνική Σερβίας λέγοντας πως «θα τον κοιτάξω στα μάτια για εξηγήσεις») αναφέρθηκε και στην πιθανή προσθήκη στο ρόστερ. Ξεκαθαρίζοντας ότι «αν ακυρωθεί όλη η σεζόν στο ΝΒΑ, θα το σκεφτούμε. Τώρα δεν σκέφτομαι ούτε έναν παίχτη. Αν γίνει κάτι στο ΝΒΑ, θα το σκεφτούμε. Αυτό είναι, όμως, κάτι άλλο».

Ο «Ντούντα» δεν έκρυψε ότι παρά την επιστροφή του Χάουαρντ από τον τραυματισμό του «δεν τον υπολογίζω με μία προπόνηση». Και θα περιμένει μέχρι το τζάμπολ τους Κέσελ (αστράγαλος), Κατσίβελη (ελαφρύ διάστρεμμα), αισιοδοξώντας πως αμφότεροι θα προλάβουν το τζάμπολ. Από την άλλη, η Νανσί έχει ρεκόρ 2-2 νικώντας Καντού-Κάχα Λαμποράλ εντός έδρας και αντιμετωπίζει για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.
ΠΗΓΗ:ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More