Google Translator

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Το smartphone-ready ρολόι G-Shock της Casio τον Μάρτιο στην Ιαπωνία


Το ρολόι της G-Shock GB-6900 της Casio, ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή πέρυσι, έχοντας περάσει ήδη από την FCC τον Ιούλιο, ωστόσο η εταιρεία αναγκάστηκε να καθυστερήσει την κυκλοφορία του, κυρίως λόγω των ελλείψεων που παρουσιάστηκαν από τις πλημμύρες στην Ταϊλάνδη.

Τώρα όπως όλα δείχνουν είναι πανέτοιμο να κάνει την εμφάνισή του μέχρι τις 16 Μαρτίου αυτού του χρόνου, στην Ιαπωνία τουλάχιστον, με την τιμή του να κυμαίνεται κάπου στα 178 ευρώ.

Το εν λόγω ρολόι δεν πρόκειται φυσικά για ένα συνηθισμένο G-Shock ρολόι. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι ότι υποστηρίζει συνδεσιμότητα Bluetooth LE (τμήμα του Bluetooth 4.0 spec), καταναλώνοντας έτσι πολύ λιγότερη ενέργεια από ό,τι άλλες παραλλαγές Bluetooth, ενώ του επιτρέπει παράλληλα και την επικοινωνία με το smartphone σας.

Όπως ίσως να έχετε ήδη φανταστεί από την μικροσκοπική οθόνη του, η λειτουργικότητά είναι κάπως πιο περιορισμένη από εκείνη του MOTOACTV της Motorola, ωστόσο θα σας επιτρέψει να δείτε τις εισερχόμενες κλήσεις σας, τα e-mail και τα SMS σας, καθώς και τον έλεγχο βασικών λειτουργιών όπως του κουδουνίσματος και ξυπνητηριού του κινητού σας.

Πηγή: proho.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More