Google Translator

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Η Logitech παρουσίασε mouse-κύβο


Αλλάζοντας ακόμη μια φορά τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με το ψηφιακό περιβάλλον μας, η Logitech παρουσίασε το καινοτομικό Logitech Cube.

Με την μοναδική του σχεδίαση, πετυχαίνει να επανεφεύρει το τυπικό ποντίκι υπολογιστών, προσφέροντας ό,τι ακριβώς περιμένουμε από ένα ποντίκι αλλά ταυτόχρονα μετατρέπεται σε χειριστήριο παρουσιάσεων όποτε το χρειαστούμε. Όταν το χρησιμοποιούμε ως ποντίκι, το Logitech Cube προσφέρει λειτουργία σκρολαρίσματος απλά με μια κίνηση του δαχτύλου μας πάνω από την κύρια επιφάνειά του. Αυτό το πετυχαίνει χάρη στο λογισμικό Flow Scroll της Logitech, το οποίο μας δίνει μια ρευστή εμπειρία σκρολαρίσματος στην οθόνη, παρόμοια με αυτή που έχουμε συναντήσει στα μοντέρνα smartphones με οθόνες αφής.

Για να χρησιμοποιήσουμε το Logitech Cube ως χειριστήριο παρουσιάσεων απλά το σηκώνουμε από την επιφάνεια κύλισης και σε ελάχιστο χρόνο μπαίνει μόνο του στην συγκεκριμένη λειτουργία. Για να περάσουμε στο επόμενο slide της παρουσίασης απλά κάνουμε ένα κλικ στο πάνω μέρος. Θέλουμε να επιστρέψουμε σε προηγούμενο slide; Αναποδογυρίζουμε το Cube και κάνουμε ξανά κλικ! Το εντυπωσιακό αυτό ποντίκι τσέπης, φυσικά είναι πανεύκολο στη μεταφορά και μας ακολουθεί παντού, στα ταξίδια μας, στο χώρο εργασίας ή στα διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού.

Το Logitech Cube αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από τον Ιανουάριο του 2012 μόνο online στο www.logitech.com, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 69,99€.

Πηγή: Enternity.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More