Google Translator

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Ν. Χατζηνικολάου: Παραδέχθηκε έμμεσα τις φήμες περί Αnt1


Και ενώ οι φήμες που θέλουν τον Νίκο Χατζηνικολάου να «μετακομίζει» τελικά στον Ant1 γίνονται όλο και πιο έντονες, ο δημοσιογράφος μέσω της σελίδας του στο Twitter παραδέχθηκε έμμεσα όσα ακούγονται σχετικά με τη μεταγραφή του στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Αφορμή στάθηκε η ερώτηση ενός follower του δημοσιογράφου, που τον ρωτούσε: «Κυκλοφορεί η φήμη ότι είστε σε συζητήσεις για παρουσίαση δελτίου στον Ant1, αληθεύει;».

«Ναι. Συζητώ με όποιον έχει κάτι να μου προτείνει. Αναζητώ νέα τηλεοπτική στέγη», απάντησε εκείνος, ενώ έσπευσε να σχολιάσει πως δε γνωρίζει τίποτε περισσότερο από τους υπόλοιπους συναδέλφους για το Alter, παρά μόνο ότι παρέμεινε κι εκείνος απλήρωτος για ένα χρόνο.

«Προσωπικά θεωρώ ότι για μένα η υπόθεση Alter τελείωσε. Αναζητώ ήδη νέα τηλεοπτική στέγη. Και ως γνωστό δεν είμαι ούτε υπήρξα ιδιοκτήτης ή διευθυντής του Alter. Ας ρωτήσουν οι συνάδελφοι αυτούς που πρέπει. Όχι εμένα. Τελεία και παύλα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Χατζηνικολάου, ενώ σχολίασε πως το Alter αφήνει πίσω του μόνο στεναχώρια.

Πηγή: protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More