Google Translator

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ο Πλούταρχος μιλά για το πρόβλημα υγείας του


Τέλος καλό όλα καλά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Γιάννης Πλούταρχος. Ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε αφόρητους πόνους στην κοιλιακή χώρα, που άρχισαν το προηγούμενο Σάββατο.

Εκείνος όμως δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία και συνέχισε να δίνει το παρών, όπως κάθε βράδυ, στο νυχτερινό κέντρο «Cosmos stage», όπου εμφανίζεται τη φετινή σεζόν μαζί με τον Νίνο και την Αμαρυλλίδα.

Προχθές το μεσημέρι όμως οι πόνοι έγιναν τόσο έντονοι που ο γνωστός τραγουδιστής αναγκάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τους ιατρούς. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπήρχε πέτρα στο νεφρό και έπρεπε επειγόντως να αφαιρεθεί.

«Μια μικρή επεμβασούλα έκανα. Είχα πέτρα στο νεφρό, που έπρεπε να αφαιρεθεί. Η επέμβαση έγινε δύο ώρες μετά τη διάγνωση και όλα πήγαν καλά. Με ταλαιπωρούσε μία εβδομάδα, αλλά δεν έδωσα σημασία. Ευτυχώς ήταν εκπληκτικοί οι γιατροί και το προσωπικό του νοσοκομείου, και τώρα είμαι μια χαρά. Η σύζυγός μου βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό μου. Εκείνη ήταν που επέμενε να επισκεφτώ τον γιατρό και γι’ αυτό το αποφάσισα» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Γιάννης Πλούταρχος κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο.

Χθες το μεσημέρι ο Πλούταρχος πήρε εξιτήριο και πλέον είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του. Την Παρασκευή σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά, όπως είπε και ο ίδιος, αφού ήδη νιώθει αρκετά καλύτερα.

Πάντως θα ακούσει πρώτα τις συμβουλές των γιατρών. Δίπλα του από την πρώτη στιγμή ήταν η σύζυγός του Μαρία, στην οποία ο τραγουδιστής έχει μεγάλη αδυναμία. Φυσικά μετά την επέμβαση ο τραγουδιστής ανυπομονούσε να βρεθεί στο σπίτι του και να αγκαλιάσει τα πέντε παιδιά του που τα λατρεύει και είναι η χαρά της ζωής του.

Πηγή: Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More