Google Translator

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ηταν ραντεβού θανάτου!


Μια νέα... Λαυρίου αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή από την αστυνομία, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι οπαδοί του Ολυμπιακού που πήγαιναν στο Μαρούσι, είχαν ραντεβού με οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Όλα ξεκίνησαν όταν οπαδοί του Ολυμπιακού ξεκίνησαν για το κλειστό του Αμαρουσίου με τον ηλεκτρικό, ώστε να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με το Μαρούσι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Αστυνομίας, είχαν ραντεβού με οπαδούς του Παναθηναϊκού που είχαν πάει στο κλειστό του ΟΑΚΑ για το ματε μπάσκετ με τον ΚΑΟΔ.

Το ραντεβού ήταν στον Σταθμό Ειρήνη, αλλά η αστυνομία το είχε πληροφορηθεί και επενέβη έγκαιρα, μην επιτρέποντας στους «πράσινους» να φτάσουν ως εκεί και κρατώντας στον συρμό τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Οι τελευταίοι, όταν είδαν την κατάσταση άρχισαν να «ξεφορτώνονται» τον βαρύ «οπλισμό» που είχαν δηλαδή δέκα αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ, πλήθος από φωτοβολίδες, δεκάδες μαχαίρια και λεπίδες διαφόρων διαστάσεων, καθώς επίσης σουγιάδες, μεταλλικές ράβδους, γκλομπς και άλλα αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το παραπάνω υλικό και προχώρησαν στην προσαγωγή των περισσοτέρων από τους οπαδούς για εξακρίβωση στοιχείων που έφταναν τους 227, χρησιμοποιώντας παράλληλα ως αιτιολογία την παραβίαση του Νόμου περί μετακίνησης οπαδών. Παράλληλα, διενεργείται έλεγχος του... οπλοστασίου που βρέθηκε, ερευνώντας τα δακτυλικά αποτυπώματα στα αντικείμενα που κατασχέθηκαν. Στην περίπτωση που ταυτοποιηθούν τα αποτυπώματα με κάποιων εκ των προσαχθέντων, τότε αυτοί θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Τελικά αργά το βράδυ αφέθηκαν ελεύθεροι οι οπαδοί του Ολυμπιακού και μόνο τρεις συνελήφθησαν, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα προκειμένου από τα αποτυπώματα (καθώς πήρε τα αποτυπώματα και των 227) να κάνει ταυτοποίηση του «οπλισμού» με όσους τον κουβαλούσαν και να συλληφθούν!

Πηγή: gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More