Google Translator

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Παίρνουν θέση τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ


Στις 12 Ιανουαρίου θα συνεδριάσει εκ νέου το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, ενώ οι οριστικές αποφάσεις για την ανάδειξη νέας ηγεσίας παραπέμπονται στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου στις 14 και 15 του μήνα. Αποστάσεις από την πρόταση Παπανδρέου για ανάδειξη υποψήφιου πρωθυπουργού πριν τις εκλογές και νέου προέδρου μετά από αυτές παίρνουν κορυφαία στελέχη.

Αποδοχή της πρότασης Παπανδρέου ισοδυναμεί με σύμφωνο σιωπής πάνω από συντρίμμια, δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που καταλόγισε αμετανόητη εμμονή για την προσπάθεια μετάθεσης του χρόνου ανάδειξης του νέου προέδρου.

Την άμεση σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας για την εκλογή υποψηφίου πρωθυπουργού και εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές, πρότεινε μιλώντας στο Mega ο Θόδωρος Πάγκαλος.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ άφησε η Λούκα Κατσέλη, μιλώντας στη ΝΕΤ FM.

Σε σύντομη συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους κατά την προσέλευσή του στο Υπουργικό Συμβούλιο ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης, είπε ότι πρόταση δυαρχίας δεν έχει διατυπωθεί και τόνισε ότι προέχει η σωτηρία της χώρας.

«Πρέπει να πάμε για αλλαγή ηγεσίας πριν τις εθνικές εκλογές, είναι βασική προϋπόθεση για να πάμε στις εκλογές και να επικοινωνήσουμε με τα μέλη, αλλά αυτό δεν επαρκεί. Χρειάζονται σοβαρές αλλαγές και ανατροπές όσον αφορά την πρόταση του ΠΑΣΟΚ», δήλωσε στον Real Fm η Τόνια Αντωνίου σημειώνοντας ότι πρέπει να γίνουν ολοκληρωμένα βήματα.

Κατά της διαρχίας τάχτηκε ο Γιάννης Μίχας «Θεωρώ λάθος ο πρόεδρος που θα ηγηθεί του κόμματος στις επόμενες εθνικές εκλογές να μην έχει πρώτα διασφαλίσει τουλάχιστον την εμπιστοσύνη των μελών και φίλων του κινήματος. Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω στη λογική της διαρχίας», τόνισε

Προσερχόμενοι στο Υπουργικό Συμβούλιο οι κ.κ. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Ανδρέας Λοβέρδος, Δημήτρης Ρέππας και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απέφυγαν να κάνουν σχόλια για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλο κόμμα και πρέπει να βρει τον δρόμο του. Οι περαιτέρω καθυστερήσεις έχουν αντανάκλαση σε όλο το πολιτικό σύστημα, τονίζει ο ΛΑΟΣ.

ΠΗΓΕΣ: ΝΕΤ – ΝΕΤ FM

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More