Google Translator

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Γκέκας: Υπέγραψε στην Τουρκική Σάμσουνσπορ


Παίκτης της τουρκικής, Σάμσουνσπορ, είναι και επίσημα από το Σάββατο (7/1) ο Φάνης Γκέκας, ο οποίος θα γίνει ο πρώτος έλληνας ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελλάδα και θα αγωνιστεί στην Τουρκία.

Ο Γκέκας βρέθηκε το Σάββατο (7/1) στην Τουρκία, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του και υπέγραψε το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα. Ο έλληνας άσος θα παραχωρηθεί ως δανεικός στη Σάμσουνσπορ από την Αϊντραχτ για έξι μήνες, ενώ στο συμβόλαιο υπάρχει και οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν πως ο Γκέκας δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και υπέγραψε το συμβόλαιό του, ενώ στις 19:00GR θα βρίσκεται στις κερκίδες του γηπέδου της νέας του ομάδας για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Το ντεμπούτο του πιθανότατα θα το πραγματοποιήσει εντός της επόμενης εβδομάδας, που είναι προγραμματισμένοι αγώνες για το Κύπελλο Τουρκίας.

Αξίζει τέλος να σημειώσουμε πως ο Φάνης Γκέκας είναι πρώτος ποδοσφαιριστής με ελληνική υποκοότητα, που θα αγωνιστεί στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Στο πρωτάθλημα Τουρκίας έχουν επίσης αγωνιστεί οι Λευτέρης Αντωνιάδης (Λεφτέρ Κιουρτσούκ) και ο Νίκος Κόβης, οι οποίοι είχαν ελληνική καταγωγή. Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Αλέκο Σοφιανίδη, ο οποίος επίσης γεννήθηκε στην Τουρκία και έκανε καριέρα στην Μπεσίκτας.

Πηγή: sigmalive.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More