Google Translator

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Sabbath, Machine Head, Paradise Lost και Lucky Funeral

Τo μεγαλύτερο μουσικό κύμα, που εξακολουθεί να σαρώνει εδώ και 16 χρόνια, έρχεται και επίσημα να επιβεβαιώσει τη σπουδαία και πολυαναμενόμενη είδηση ότι οι Black Sabbath θα εμφανιστούν στην Ελλάδα την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012! 

Οι Black Sabbath, με την αρχική και αυθεντική τους σύνθεση- το original line up- δηλαδή οι: OZZY OSBOURNE (φωνή), TONY IOMMI (κιθάρα), GEEZER BUTLER (μπάσο) και BILL WARD (ντραμς)- δήλωσαν ότι θα εμφανιστούν ως headliners στα διασημότερα και μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά φεστιβάλ το 2012.

Πρόκειται για την επανένωση της δεκαετίας! Η περιοδεία τους ξεκινά την Παρασκευή 18 Μαΐου στη Μόσχα και θα φέρει τους Black Sabbath στο παγκόσμιο κοινό, ακόμα και σε
χώρες όπου δεν έχουν παίξει ποτέ πριν ή σε άλλες, που έχουν να επισκεφθούν πάνω από τρεις δεκαετίες. Στην Ελλάδα θα βρεθούν την Κυριακή 1 Ιουλίου στο ROCKWAVE FESTIVAL, TERRAVIBE PARK, ΑΘΗΝΑ

Μαζί με τους Black Sabbath την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012 στο Rockwave Festival θα εμφανιστούν οι Machine Head, Paradise Lost, Planet Of Zeus και οι Lucky Funeral!

ROCKWAVE! Το πιο δυναμικό φεστιβάλ, αυτό που σημάδεψε τα καλοκαίρια όλων μας, το σημείο αναφοράς των απανταχού μουσικόφιλων, ο κύκλος σε ένα ημερολόγιο, το χαμόγελο στο διάβασμα ενός δελτίου τύπου. Πάντοτε πρωτοπόρο, άλλοτε φωτεινό και άλλοτε σκοτεινό, πιο πλούσιο και πιο τολμηρό από ποτέ το ROCKWAVE θα είναι και φέτος εδώ, πιστό στο ραντεβού με το κοινό του.

Κουβαλά στη ράχη του παθιασμένους καλλιτέχνες, μυθικά συγκροτήματα και πάνω απ’ όλα υπέροχες μουσικές που ισορροπούν όλοι μαζί σε μια σανίδα.

ROCKWAVE! Ένα μουσικό κύμα που έρχεται από μακριά και θα μας πάει ακόμα μακρύτερα. Μια υπόσχεση που πάντα τηρείται, μια προσδοκία που δεν μένει ανεκπλήρωτη, μια σχέση που δυναμώνει, μια περιπέτεια που δεν τελειώνει…

Rockwave Festival

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Αυτή είναι μόνο η αρχή! …(to be continued) www.rockwavefestival.gr

Η προπώληση των εισιτηρίων του Rockwave Festival για την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012 ξεκινά την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011!

Οι τιμές των εισιτηρίων αναλυτικά!

Τα πρώτα 3.000 εισιτήρια για την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012 κοστίζουν 45 €

Τα επόμενα 3.000 εισιτήρια κοστίζουν 50 €

Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο θα κοστίζει 58 €

Το εισιτήριο στο ΤΑΜΕΙΟ θα κοστίζει 65 €

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

TICKET HOUSE

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
τηλ.: 210 3608 366

Online sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Πηγή: sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More