Google Translator

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Τοπικές βροχές, ισχυροί άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας



Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, Λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, σταδιακή επικράτηση βορειοδυτικών ανέμων μέχρι 8 μποφόρ στο Αιγαίο και πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα βόρεια, θα είναι σήμερα τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Τα φαινόμενα κατά τόπους στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα είναι έντονα.

Στην Αττική, αναμένονται τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας το μεσημέρι.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και πιθανή πρόσκαιρη καταιγίδα κυρίως τις μεσημεριανές ώρες προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη. Από το απόγευμα, ωστόσο, θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ, ενώ το θερμόμετρο θα δείξει από 05 έως 12 βαθμούς κελσίου.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More