Google Translator

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Σοκ με επιβάτη λεωφορείου που ξεγυμνώθηκε και απειλούσε!


Απίστευτες σκηνές έζησαν οι περίπου 20 επιβάτες -στην πλειοψηφία τους φοιτήτριες- ενός λεωφορείου του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο από Αθήνα προς Λαμία, όταν ένας συνεπιβάτης τους άρχισε να… σκίζει τα ρούχα του και να απειλεί με χυδαίες εκφράσεις τις γυναίκες!

Και ενώ οι επιβάτιδες παρακολουθούσαν σοκαρισμένες, ο οδηγός και ο εισπράκτορας προσπάθησαν να
ηρεμήσουν τον 45χρονο άνδρα που προφανώς αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και άρχισε να καταστρέφει τα καθίσματα και να προκαλεί ζημιές στο λεωφορείο. Το πιο ανησυχητικό, μάλιστα, ήταν ότι στην τσέπη του μπουφάν που είχε ήδη πετάξει στο δάπεδο, φαινόταν ένα… ψαλίδι! Μια γυναίκα, όμως, το έσπρωξε με το πόδι της κάτω από το κάθισμα χωρίς ο δράστης να το αντιληφθεί.

Κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και το λεωφορείο έκοψε ταχύτητα, αλλά πέρασαν 40΄ λεπτά αγωνίας και προσπάθειας να ηρεμήσει ο έξαλλος άνδρας που είχε απομείνει γυμνός, ώσπου να φτάσουν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και να τον συλλάβουν. Ο άγνωστος άνδρας παραλήφθηκε από περιπολικό και, σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγήθηκε για ψυχιατρική εξέταση που θα κρίνει αν ο εισαγγελέας θα διατάξει τον εγκλεισμό του σε ίδρυμα.

Πηγή: protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More