Google Translator

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: "Έκανα πορνεία για τρία χρόνια"


Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για όλους και για όλα, εξομολογήθηκε πως εργάστηκε για τρία χρόνια σε γραφείο συνοδών και πως έχει κάνει σεξ, επανειλημμένα, με παραπάνω από έναν σύντροφο."

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αποκάλυψε πως η σύλληψή του για φοροδιαφυγή και η παραμονή του για δύο ημέρες στο κρατητήριο ήταν
σοκαριστική εμπειρία, αν και είχε περάσει πολλά βράδια "στα κρατητήρια για συμπαράσταση σε ανθρώπους."

Εξήγησε πως ασχολείται με την πολιτική γιατί "ουσιαστικά χρειάζεται να δημιουργηθεί ένα μέτωπο αλληλεγγύης" και πως θέλει να φέρει "στην πολιτική όσους μέχρι τώρα δεν ενδιαφέρονταν."

Να σημειωθεί πως ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος είναι πρόεδρος τηςΦιλελεύθερης Συμμαχίας, την οποία περιγράφει ως "ένα μικρό φιλελεύθερο κόμμα."

"Τα σημερινά κόμματα μας έφεραν μπροστά στην καταστροφή"λέει.

Συνεχίζει τονίζοντας πως "φασιστές ή κομμουνιστές έχουν πρόβλημα να κατανοήσουν τι σημαίνει ευρωπαϊκό κράτος."

Για την κόντρα του με τη Λιάνα Κανέλλη λέει πως "έχω μια συγκεκριμένη διαφωνία με τη Λιάνα Καννέλη. Είναι ένας άνθρωπος που έχει άποψη και προτάσεις για όλα τα θέματα, εκτός από εκείνα του σεξουαλικού προσανατολισμού, το αν δηλαδή κάποιος είναι ομοφυλόφιλος. Για αυτούς τους ανθρώπους όχι μόνο δεν λέει τίποτα αλλά, οποτεδήποτε έρχεται μια σχετική συζήτηση στη Βουλή, ή δεν υπάρχει ή το κόμμα της λέει τα χειρότερα. Αυτή είναι η διαφωνία μου."

Θεωρεί πως στο ΚΚΕ υπάρχει ρατσισμός έναντι των ομοφυλόφιλων και μάλιστα "κατά τον χειρότερο τρόπο. Χειρότερα σχεδόν και από το ΛΑΟΣ. Τουλάχιστον το ΛΑΟΣ έχει μια ιδεολογία ναζιστική, την οποία υπερασπίζεται. Το ΚΚΕ τι υπερασπίζεται;"

Λέει πως "υπάρχουν ομοφυλόφιλοι πολιτικοί όπως ο Βαΐτσης Αποστολάτος, ο οποίος δεν έχει ανοίξει ποτέ το στοματάκι του και ανήκει σε ένα κόμμα που λέει τα χειρότερα για τους ομοφυλόφιλους."

Εξομολογήθηκε ακόμα πως "η γενιά των φίλων μου πέθανε απόAIDS."

Τέλος, η συγκλονιστική αποκάλυψη έρχεται όταν περιγράφει πως "Ναι. Έκανα πορνεία, όχι στο πεζοδρόμιο. Όταν ήμουν φοιτητής στην Αγγλία, εργάστηκα σε γραφείο συνοδών για τρία χρόνια. Είναι ένα επάγγελμα και αυτό."

"Το έκανα για να δω πως είναι. Από περιέργεια. Άλλες φορές ήταν ενδιαφέρον, άλλες όχι. Μου έφυγε η απορία και σήμερα καταλαβαίνω ακριβώς το πρόβλημα. Οργανώσαμε, μάλιστα, σωματείο και εκπροσωπώ τους ανθρώπους που εκδίδονται στην Ελλάδα."

Ακόμα εξομολογείται πως "έχω κάνει σεξ επανειλημμένα με παραπάνω από έναν σύντροφο. Αν με έναν είναι μια φορά ωραίο, με περισσότερους είναι πολλές φορές ωραίο, αρκεί να αρέσει σε όλους."

Πηγή : cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More