Google Translator

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Ακολουθήστε τον Άγιο Βασίλη στο ταξίδι του!

Ο Άη Βασίλης άρχισε ήδη το ταξίδι του από το Βόρειο Πόλο πάνω στο φορτωμένο δώρα έλκηθρό του, για να φτάσει σε όλες τις γωνιές της γης, όπου τον περιμένουν με αγωνία τα παιδιά. Η Αμερικανική Αεροδιαστημική Υπηρεσία ανέλαβε και φέτος, όχι μόνο να προστατεύσει αυτό το ταξίδι, αλλά και να ενημερώνει για το ακριβές στίγμα του Αγίου τα παιδιά όλου του κόσμου. Η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει στόχο την προστασία της Βόρειας Αμερικής από ενδεχόμενη πυραυλική επίθεση. Όμως, τις ημέρες των γιορτών παρακολουθεί και την πορεία του Άη Βασίλη σε όλον τον πλανήτη μέσω των συστημάτων εντοπισμού που διαθέτει.
Άγρυπνος φύλακας

Περνώντας από θάλασσες και βουνά, ο Άγιος Βασίλης κάνει την πρώτη του στάση στην Ιαπωνία.

Σειρά έχουν η Κίνα, η Αυστραλία, το Νεπάλ και η Νέα Ζηλανδία.

Άγρυπνος φύλακας αυτού του ταξιδιού και φέτος είναι η Αμερικανική Αεροδιαστημική Υπηρεσία, που θα φροντίσει ο Άγιος Βασίλης να μην αντιμετωπίσει καμία απειλή.

Οι στρατιωτικές δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών βοηθούν τα παιδιά να παρακολουθούν το φανταστικό ταξίδι του Άγιου Βασίλη από το 1955.

Μόνο πέρυσι, 1.250 οικογένειες στρατιωτών, πολίτες και εθελοντές απάντησαν σε περισσότερες από 80.000 κλήσεις και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έστειλαν παιδιά από όλο τον κόσμο με αποδέκτη τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών.

Παράλληλα, η ιστοσελίδα βοηθά τα παιδιά και τους γονείς τους να παρακολουθούν συνεχώς το ταξίδι του. Όπως, όμως όλοι ξέρουν, ο Άγιος Βασίλης δεν θα σταματήσει σε κανένα σπίτι, μέχρι τα παιδιά να αποκοιμηθούν...

Πηγή: ΝΕΤ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More