Google Translator

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

To Kinect επόμενης γενιάς θα μπορεί να διαβάζει τα χείλη


Η Microsoft αλήθεια είναι ότι έκανε μια δυναμικότατη είσοδο στον χώρο των κονσολών με το περιφερειακό Kinect για το Xbox 360, ωστόσο ο ανιχνευτής κίνησης έχει ακόμα πολλά να μας δείξει. Με τις φήμες να εξακολουθούν να οργιάζουν για πιθανή αποκάλυψη μιας νέας κονσόλας Xbox από την εταιρεία στην έκθεση CES του χρόνου, νέες φήμες έχουν κάνουν την εμφάνισή τους για το τι μπορούμε να περιμένουν από την επόμενη γενιά του Kinect.

Εκτός από τη βελτιωμένη ευαισθησία ανίχνευσης κίνησης και αναγνώριση φωνής, το λεγόμενο «Kinect 2» θα είναι επίσης σε θέση να διαβάζει τα χείλη και να μπορεί να αντιλαμβάνεται τις συναισθηματικές καταστάσεις των χρηστών του, τουλάχιστον αυτά αναφέρει μία ανώνυμη πηγή του Eurogamer. Η συσκευή θα είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται τα χαρακτηριστικά της φωνής του χρήστη και σε συνδυασμό με την ανάγνωση του προσώπου του να συνάγει συμπεράσματα για την συναισθηματική του κατάσταση.


Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η τρέχουσα τεχνολογία Kinect είναι η σύνδεση USB για τη μεταφορά δεδομένων. Η τεχνολογία είναι απλά πολύ αργή για να συμβαδίσει με τις ανάγκες του hardware, δεδομένου μάλιστα ότι αυτό λειτουργεί σε περίπου το ήμισυ της δυναμικότητας μεταφοράς των USB, από τη στιγμή που χρειάζεται χώρο και για τα υπόλοιπα USB περιφερειακά. Η επόμενη κονσόλα Xbox το σίγουρο είναι ότι θα διαθέτει γρηγορότερη τεχνολογία μεταφοράς δεδομένων από τα περιφερειακά στην κεντρική μονάδα επεξεργασίας.
ΠΗΓΗ:proho.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More