Google Translator

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Η αλήθεια για το σέξι "Happy Birthday" της Marilyn Monroe


Το τραγούδι της Marilyn έρχεται ξανά στο προσκήνιο με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας "My week with Marilyn", στη Μεγάλη Βρετανία. Διάβασε τι έκανε στα αλήθεια τόσο σέξι τη φωνή της Monroe εκείνο το βράδυ της 19ης Μαΐου 1962.

Ένα τραγούδι που άφησε εποχή. Ποιος δεν ξέρει το αισθησιακό "Happy Birthday" που τραγούδησε όλο σκέρτσο στον πρόεδρο John F. Kennedy η Marilyn Monroe για τα 45α γενέθλιά του,
αναστατώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό και σκορπίζοντας ρίγη ζήλιας στις κυρίες.

Όλοι απέδωσαν τότε τον αισθησιασμό του τραγουδιού στην ερωτική, ναζιάρικη φύση της Marilyn. Νέες αποκαλύψεις όμως, δείχνουν ότι η σέξι φωνή της Marilyn είχε κάποια άλλη, πιο πεζή αιτία: είχε λαχανιάσει, καθώς έτρεχε στους διαδρόμους του Madison Square Garden της Νέας Υόρκης για να βρει την πόρτα που οδηγεί στη σκηνή, μια που έφτασε αρκετά αργοπορημένη.



Η αποκάλυψη της "αλήθειας" έγινε από την Αμερικανίδα ηθοποιό Joan Copeland, 89 ετών σήμερα, που ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους εκείνη τη βραδιά.

Σύμφωνα με την Copeland, που είναι η μικρότερη αδερφή του Arthur Miller, πρώην συζύγου της Monroe, η Marilyn άργησε πολύ να φτάσει στη σκηνή, με αποτέλεσμα να τρέχει αγχωμένη και ξέπνοη, ενώ την είχε ήδη αναγγείλει ο τραγουδιστής Peter Lawford.



Όταν τελικά ανέβηκε στη σκηνή, άφησε άφωνο το ακροατήριο με το εντυπωσιακό εξώπλατο φόρεμά της που στόλιζαν 2.500 ημιπολύτιμοι λίθοι.

Η εμφάνισή της στα γενέθλια του Kennedy έδωσε περισσότερη τροφή στις φήμες που ήδη κυκλοφορούσαν ότι διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί του, ιδίως μάλιστα αφού στον εορτασμό δεν παρευρισκόταν η σύζυγος του προέδρου Jackie.

Το ενδιαφέρον για την ηθοποιό και το τραγούδι της αναζωπυρώθηκε λόγω της ταινίας "My week with Marilyn", που κάνει πρεμιέρα στις αγγλικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Νοεμβρίου, με πρωταγωνίστρια την Michelle Williams.

Πηγή : cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More