Google Translator

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Eκτός αποστολής και πάλι ο Ιμπαγάσα!


Με σημαντικές απουσίες στη μεσαία του γραμμή θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση του Champions League με τη Μαρσέιγ την Τετάρτη (23/11), καθώς εκτός από τους Ορμπάιθ και Μακούν, που τραυματίστηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εκτός αποστολής έμεινε και ο Αριελ Ιμπαγάσα. Εκπληξη με Φέισα, που τελικά θα ταξιδέψει στη Μασσαλία, μέσα και ο
Φετφατζίδης.

Οι απουσίες των Ορμπάιθ και Μακούν ήταν γνωστές για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος περίμενε την προπόνηση της Δευτέρας (21/11) για να δει την αγωνιστική κατάσταση των Ιμπαγάσα και Φέισα.

Για τον σέρβο τα νέα ήταν ευχάριστα, ακολούθησε μέρος του προγράμματος και μετά από τετ α τετ που είχε με τον Βαλβέρδε, ο βάσκος αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Να ξεκινήσει βασικός δεν υπάρχει περίπτωση αλλά με δεδομένες τις απουσίες που υπάρχουν, αποφασίστηκε να ταξιδέψει στη Μασσαλία και αν χρειαστεί θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο β' ημίχρονο.

Αντίθετα με τον Φέισα, όμως, ο Αριελ Ιμπαγάσα βρίσκεται και πάλι εκτός αποστολής, αν και από ιατρικής πλευράς είναι έτοιμος. Το όνομά του, ωστόσο, δεν βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά των παικτών που θα ταξιδέψουν στη Γαλλία.

Οπως ο σέρβος, έτσι και ο αργεντίνος είχε συζήτηση με τον Βαλβέρδε κατά τη διάρκεια της προπόνησης και οι δύο άνδρες αποφάσισαν πως καλύτερα να μην ακολουθήσει την αποστολή.

Ολα δείχνουν πως υπάρχει κάποιο θέμα με τον 35χρονο μέσο, καθώς το ιατρικό επιτελείο ισχυρίζεται από την Πέμπτη (17/11) ότι είναι έτοιμος από ιατρικής άποψης, αλλά τόσο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όσο και στο ματς με τη Μαρσέιγ, ο Ιμπαγάσα έμεινε εκτός πλάνων.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Γιάννης Φετφατζίδης, αλλά και ο Γιάννης Ποτουρίδης. Αναλυτικά οι παίκτες, που θα ταξιδέψουν στη Γαλλία: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Γέστε, Φέισα, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Δασκαλάκης, Ζαραδούκας, Χαβίτο, Μόνχε, Ιμπαγάσα, Παπάζογλου, Βαλεριάνος, Ορμπάιθ, Μακούν, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, αύριο (22/11) στις 10:30GR.

Πηγή : sport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More