Google Translator

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Προφυλακτικά με το ανάγλυφο της Louis Vuitton πάνω στο latex δια χειρός Iraklis Kiziria


Προφυλακτικά με το λογότυπο του διάσημου οίκου Louis Vuitton αποφάσισε να κυκλοφορήσει για ακόμη μια φορά ο διάσημος οίκος, στέλνοντας το δικό του πρωτότυπο μήνυμα κατά του AIDS.

Όχι μόνο το εξωτερικό περίβλημα, αλλά και το ίδιο το προφυλακτικό θα φέρει το λογότυπο της φίρμας, από τον σχεδιαστή και αρχιτέκτονα Iraklis Kiziria, ο οποίος τοποθέτησε το σύμβολο "LV" σε μορφή ανάγλυφου στο ίδιο το latex του προφυλακτικού.

Ο Iraklis Kiziria, ο οποίος δεν εργάζεται για τον οίκο, στην πραγματικότητα είναι ένας αρχιτέκτονας
από τη Γεωργία, ενώ διατηρεί το προσωπικό του site.

Όπως είχε αναφέρει ο ίδιος την πρώτη φορά που σχεδίασε τα προφυλακτικά, τον Μάρτιο του '11 :"γνωρίζοντας πως πολλές φορές ο γνωστός οίκος συμμετέχει σε καμπάνιες για κοινωνικούς σκοπούς διαθέτοντας μέρος των εσόδων σε ιδρύματα και καμπάνιες, συνέλαβα την ιδέα του προφυλακτικού με το λογότυπό του, ως μια πρόταση για την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS".



Το εν λόγο προφυλακτικό κοστίζει 68 δολάρια (σε κουτί που περιέχει 12), ενώ τα έσοδά του θα διατεθούν για τις έρευνες που πραγματοποιούνται πάνω στο AIDS.

Mάλιστα θα διατίθεται προς πώληση μόνο ηλεκτρονικά, ώστε να το αγοράσει ακόμα και αυτός που ίσως διστάζει να το ζητήσει από κάποιο κατάστημα.

Πηγή : cosmo.gr/

2 σχόλια:

haha re paidia gt 68 liga ein!!!!! egw aneta 8a edina k panw apo 100!!!! gia skepsou ti ein na kaneis sex me profilaktika louis vuitton!!!!

εγω θα τα αγοραζα μονο αν ο παρτενερ μου ηταν ενα κιλο χαβιαρι!!!

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More