Google Translator

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Εθνική με χαρακτήρα



Η Εθνική μας ομάδα στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας εν όψει του Euro 2012 παραχώρησε ισοπαλία στη Ρωσία (1-1) στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και έτσι ο Φερνάντο Σάντος διατήρησε το αήττητο στο πάγκο της. Ο Πορτογάλος προπονητής την έχει κοουτσάρει σε 17 παιχνίδια και μετράει 10 νίκες και 7 ισοπαλίες.

Η Ρωσία προηγήθηκε με γκολ από τα... αποδυτήρια. Μόλις στο 2' ο Σιρόκοφ μπήκε μέσα στην ελληνική περιοχή, έκανε αδύναμο σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Παπασταθόπουλου, πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Τζόρβα.

Η Εθνική μας στο πρώτο 15λεπτο ήταν εκτός αγώνα και οι Ρώσοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Αρσάβιν, ο οποίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στη συνέχεια οι διεθνείς μας βρήκαν τα πατήματά τους και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να φτάσουν στην ισοφάριση. Πέτυχαν τρία γκολ, αλλά ακυρώθηκαν και τα τρία. Το πρώτο ως φάουλ του Σαμαρά στον Ιγκνιασέβιτς (16'), μία απόφαση που ήταν λανθασμένη από το Γάλλο διαιτητή Τόνι Σαπρόν. Την μπάλα στα δίκτυα έστειλαν και οι Σαλπιγγίδης (35'), Τοροσίδης (44'), όμως και οι δύο ήταν σε θέση οφσάιντ

Στο δεύτερο 45λεπτο η Εθνική μας αύξησε την πίεση. Στο 50' λίγο έλλειψε να σκοράρει με αυτογκόλ ο Μπερεζούτσκι, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Σούνιν απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Σαμαρά. Στο 58' οι Ρώσοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ, αλλά ο Τζόρβας βγήκε νικητής στο τετ α τετ με τον Κοκόριν, ενώ δύο λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση. Ο Γκέκας σέντραρε και ο Κατσουράνης με κεφαλιά έκανε το 1-1, αφιερώνοντας το γκολ στον Λυμπερόπουλο.

Η Εθνική μας έφτασε κοντά στην ανατροπή του σκορ στο 71'. Ο Φωτάκης εκτέλεσε κόρνερ, ο Γκέκας πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στη βάση του δοκαριού του Σούνιν.

Ο Τόνι Σαπρόν έδειξε κίτρινη κάρτα στον Κατσουράνη, ενώ θετική ήταν η παρουσία του Χολέμπας στο ντεμπούτο του με την Εθνική.

ΕΛΛΑΔΑ: Τζόρβας, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Αβρ. Παπαδόπουλος, Κατσουράνης (88' Μάκος), Καραγκούνης (56' Τζιόλης), Φωτάκης (81' Λυμπερόπουλος), Σαλπιγγίδης (68' Κονέ), Σαμαράς (56' Χαριστέας), Γκέκας (77' Μήτρογλου).

ΡΩΣΙΑ: Μαλαφέεφ (46' Σούνιν), Ανιουκόφ, Ζιρκόφ (67' Σίσκιν), Βασ. Μπερεζούτσκι (46' Αλ. Μπερεζούτσκι), Ινγκασέβιτς, Ζιριανόφ, Σιράκοφ (84' Μπιλιαλεντίνοφ), Ντενίσοφ (79' Γκλουσάκοφ), Τζαγκόεφ, Αρσάβιν, Τζιούμπα (46' Κοκόριν).

Πηγή : enet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More