Google Translator

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ο Ανδρουλάκης ζητα συμφωνία Παπανδρέου-Σαμαρά



Μια στοιχειώδη συμφωνία από Παπανδρέου και Σαμαρά υπό το διαμεσολαβητικό ρόλο του Προέδρου της Δημοκρατίας, ζητά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μίμης Ανδρουλάκης σε κείμενό του, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.«Ας κάνουν όλοι άμεσα ένα βήμα πίσω σ' ένα ελάχιστο σταθεροποιητικό πλαίσιο εθνικής, δημοκρατικής και κοινωνικής συνεννόησης. Τότε και μόνο, όταν μπει μια "ζώνη ασφαλείας" στη χώρα, η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία είτε μέσω εκλογών είτε μέσω δημοψηφίσματος δεν θα λύσει τα φρένα προς το γκρεμό.

Παπανδρέου και Σαμαράς πρέπει άμεσα υπό τον διαμεσολαβητικό ρόλο του Προέδρου της Δημοκρατίας να κάνουν ένα πατριωτικό έντιμο βήμα προς μια στοιχειώδη τουλάχιστον δημοκρατική συμφωνία» αναφέρει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης, επισημαίνοντας ότι «διαφορετικά το μόνο που απομένει είναι η
φρόνησις που απουσιάζει από τις πολιτικές ηγεσίες να περισσέψει στον ελληνικό λαό για να αποφύγουμε ένα νέο μαύρο ‘97. Κανείς όπως κι αν λέγεται, όσο ψηλά κι αν στέκεται δεν είναι υπεράνω της πατρίδας.»

Ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου είναι συνεπής με τις θέσεις του, εξαγγέλλοντας δημοψήφισμα, προσθέτοντας ότι ο ίδιος (ο κ. Ανδρουλάκης) είναι επιφυλακτικός σε τέτοιες διαδικασίες. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επικρίνει το «προεκλογικό και μετεκλογικό επιτελείο» του πρωθυπουργού για «κακή στάθμιση των κινδύνων του πολιτικής και οικονομικής διαχείρισης κινδύνου, παρά τις προειδοποιήσεις».
Πηγή :euro2day.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More