Google Translator

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Κλούνεϊ και Ρονάλντο θα καταθέσουν για την υπόθεση «Ρούμπι-Γκέιτ»

Το δικαστήριο του Μιλάνου ανακοίνωσε σήμερα, Τετάρτη, ότι οι μάρτυρες που θα κληθούν να καταθέσουν για την υπόθεση «Ρούμπι-Γκέιτ», είναι συνολικά 214. Οι εκατόν τριάντα έξι περιλαμβάνονται στον κατάλογο που κατέθεσαν οι εισαγγελείς και οι εβδομήντα οκτώ σε εκείνο των συνηγόρων υπεράσπισης.

Ανάμεσά τους είναι ο ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ και ο ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο και οι πρώην υπουργίνες Μάρα Καρφάνια και Μαριαστέλα Τζελμίνι.

Ο Κλούνεϊ, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει στον τύπο, παραβρέθηκε σε ένα από τα πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στην βίλα του Άρκορε, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως δήλωσε η ίδια η Ρούμπι, φέρεται να την
συνάντησε, τουλάχιστον μια φορά, σε ξενοδοχείο του Μιλάνου, πληρώνοντας 4.000 ευρώ.

Οι Μάρα Καρφάνια και Μαριαστέλα Τζελμίνι, ήταν στην λίστα των προσκεκλημένων στα δείπνα της βίλας «Σαν Μαρτίνο», στο Άρκορε.

Όλοι οι μάρτυρες θα κληθούν να απαντήσουν στην ερώτηση «τι ακριβώς γνωρίζουν σχετικά με τις γιορτές και τα πάρτι στις επαύλεις του Ιταλού πρώην μεγιστάνα-πρωθυπουργού». Στις 7 Φεβρουαρίου του 2012, στο μεταξύ, το συνταγματικό δικαστήριο της Ιταλίας, θα πρέπει να αποφανθεί αν η εκδίκαση της όλης υπόθεσης θα συνεχισθεί στο Μιλάνο, ή να αρμόδιο, θα πρέπει να θεωρηθεί «ειδικό δικαστήριο υπουργών».

Είναι σαφές ότι μετά την παραίτησή του από την πρωθυπουργία, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα αναγκαστεί να παρίσταται στις διάφορες δικάσιμους, από την στιγμή που δεν θα μπορεί να απουσιάζει, λόγω του «εύλογου κωλύματος» που του προσέφεραν οι κυβερνητικές του υποχρεώσεις.

Σύμφωνα, πάντως, με τις τελευταίες δηλώσεις του «Καβαλιέρε», «οι κοπέλες που συμμετείχαν στις γιορτές, δεν προσβλήθηκαν και ούτε εθίγησαν με κανένα τρόπο, είναι, απλώς, θύματα των εισαγγελέων».

Πηγή :  kathimerini.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More