Google Translator

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Θέλει να ταξιδέψει... 2η θέση για τους «16»



Σύνθημα νίκης από τον Βαλβέρδε στη Μασσαλία... Τελικό χαρακτήρισε ο Ισπανός τεχνικός το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ«» (9.45 μ.μ. ΝΕΤ, καθώς απομένει να δώσει η ΕΣΗΕΑ την έγκρισή της για τη μετάδοση, καθώς έχει προκηρυχθεί στάση εργασίας στην ΕΡΤ από τις 8 μ.μ. μέχρι τα μεσάνυχτα), σημειώνοντας πως αυτήν τη στιγμή στόχος της ομάδας είναι η πρόκρισηι στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Δεν σκεφτόμαστε το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά τη δεύτερη θέση του ομίλου. Είναι ένας τελικός για εμάς το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ και θα τα δώσουμε όλα να
κερδίσουμε, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Η πρόθεσή μας είναι να παίξουμε, όπως κάνουμε σε όλα τα ματς, για τη νίκη. Πραγματοποιήσαμε το χειρότερο παιχνίδι μας στη διοργάνωση κόντρα στη Μαρσέιγ και πρόθεσή μας είναι να τα δώσουμε όλα για τους τρεις βαθμούς», τόνισε ο Βαλβέρδε και έκανε μία ευχή: «Ελπίζουμε να αποφύγουμε το γρήγορο γκολ που δεχόμαστε στον θεσμό».

Ο 47χρονος τεχνικός χαρακτή ρισε τη Μαρσέιγ πολύ δυνατή ομάδα, με επικίνδυνους παίκτες στις «στημένες» φάσεις, όπως ο Ντιαρά και ο Ντιαβαρά, και έκανε μια πρόβλεψη για την εικόνα του αγώνα:

«Θα είναι γρήγορος ο ρυθμός του ματς. Ετσι παίζονται τα ευρωπαϊκά ματς και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά σε σχέση με την Ελλάδα. Δεν υπάρχουν ανάσες και διακοπές, θα είναι δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Αν κερδίσει η Μαρσέιγ προκρίνεται και είμαι σίγουρος πως θα τα δώσει όλα για τη νίκη».

Για νίκη έκανε λόγο και ο Μιραλάς, ενώ έβαλε σε δεύτερη μοίρα το γκολ. «Ε λπίζω να σκοράρω όχι μόνο ένα, αλλά ακόμη και δύο γκολ. Ομως ακόμη και αν δεν τα καταφέρω, αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει», τόνισε ο Βέλγος επιθετικός και έκανε σύγκριση με το σαββατιάτικο ντέρμπι: «Με τον Παναθηναϊκό παίξαμε πολύ καλά και έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά το Τσάμπιονς Λιγκ είναι διαφορετική διοργάνωση. Με τη Μαρσέιγ είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν έχω κάτι να αποδείξω. Φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κερδίσει η ομάδα μου».

Ο Μιραλάς ρωτήθηκε και για την οικονομική κρίση στη χώρα μας. «Δεν έχω πρόβλημα με τους μισθούς στην Ελλάδα, αλλά η κατάσταση είναι δύσκολη για τους ανθρώπους που ζουν στη χώρα».

Στα αγωνιστικά, μία θέση στην 11άδα είναι ανοιχτή, αυτή του δεύτερου αμυντικού χαφ. Στη χθεσινή προπόνηση ο Βαλβέρδε επεφύλασσε μια έκπληξη, καθώς χρησιμοποίησε τον Μανιάτη με τους βασικούς δίπλα στον Μοντέστο, δείχνοντας πως υπολογίζει και τον διεθνή αμυντικό για τον άξονα. Σε διαφορετική περίπτωση θα αγωνιστεί ο Χολέμπας σε αυτήν τη θέση, θα ανέβει πίσω από τον σέντερ φορ ο Γέστε και θα παίξουν στα άκρα της επίθεσης οι Φουστέρ και Μιραλάς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «Express»,η διοίκηση του σκοτσέζικου συλλόγου ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού και στον Ολυμπιακό προσφέρει ως αντάλλαγμα τον 29χρονο βασικό της πορτιέρο Αλαν Μακ Γκρέγκορ.

Πηγή : ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More