Google Translator

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Χωρίς πρίγκιπα, αλλά με... Σισέ



Ο υποψήφιος αγοραστής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Σουλτάν Αλ Σαούντ δεν θα βρίσκεται ούτε και αύριο στα επίσημα του ΟΑΚΑ, αλλά το ματς με τον ΟΦΗ θα παρακολουθήσει ο Τζιμπρίλ Σισέ.
Ο Σισέ θα 'ναι -μαζί με τον Γόντικα- στα επίσημα, για να δει τον Παναθηναϊκό Η Λάτσιο αγωνίζεται σήμερα στο καμπιονάτο και ο Γάλλος επιθετικός έχει προγραμματίσει να έρθει στην Αθήνα για να δει γνωστούς και φίλους, καθώς και το παιχνίδι με τους Κρητικούς. Ο Σισέ δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά με τη φανέλα των «λατσιάλι», ενώ η πόρτα του Παναθηναϊκού ενδέχεται να... ανοίξει ξανά γι' αυτόν, εάν αποκτήσει τις μετοχές ο Αλ Σαούντ.


Η ιστορία πάντως του πρίγκιπα έχει τραβήξει χρονικά και υπάρχουν αμφιβολίες για το αν τελικά ολοκληρωθεί το deal. Χθες, τελείωσε ο έλεγχος στην ΠΑΕ από τους ορκωτούς λογιστές που όρισε ο Ελληνας εκπρόσωπος του Αλ Σαούντ, Βλάσης Τσάκας, και μέχρι την Τετάρτη πρέπει να καταθέσει σε ειδικό λογαριασμό της ΠΑΕ 15 εκατ. ευρώ. Εάν δεν κατατεθούν τα λεφτά, τότε θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ και θα εξουσιοδοτήσει την Aiboris Capital να βρει ξένο επενδυτή. Τα στελέχη της εταιρείας που έχει έδρα το Αμπού Ντάμπι ήδη έχουν κάνει κάποιες επαφές και περιμένουν το πράσινο φως από τον Παναθηναϊκό προκειμένου να προχωρήσουν σε ουσιαστικές συζητήσεις.

Ο Βλάσης Τσάκας πάντως προχωράει το σχεδιασμό του για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό και μέσα σε αυτόν είναι η απόκτηση του Ροναλντίνιο, ο οποίος θέλει να φύγει από τη Φλαμένγκο. Για τα μετεγγραφικά όμως θα αποφασίσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος ακόμα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Κι αυτό είναι λογικό, αφού η ομάδα δεν έχει ουσιαστικά διοίκηση. Κι αν δεν βρεθεί επενδυτής, τότε ο Παναθηναϊκός δεν θα κάνει μετεγγραφές τον Ιανουάριο.

Για την έβδομη

Την έβδομη νίκη του στη Σούπερ Λίγκα θα επιδιώξει να πετύχει ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει χτυπήσει το καμπανάκι στους παίκτες του, από τους οποίους έχει ζητήσει να παίξουν με την ίδια σοβαρότητα που έπαιξαν και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Προβλήματα ο Πορτογάλος προπονητής δεν έχει, ενώ στην ΠΑΕ περιμένουν ότι στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν περισσότεροι από 30.000 φίλαθλοι.

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει πιθανότατα με την ενδεκάδα που ξεκίνησε στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, δηλαδή θα αγωνιστούν οι Καπίνο, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Σιμάο, Κατσουράνης, Κουίνσι, Ζέκα, Κλέιτον και Λέτο.

«Πολλά πράγματα συνέβησαν στον Παναθηναϊκό. Ηταν ένας δύσκολος χρόνος για μένα και για τους παράγοντες της ομάδας. Επιπλέον ήταν μια νέα εμπειρία και για πολλούς παίκτες», δήλωσε στην πορτογαλική εφημερίδα «Α Bola» ο Φερέιρα με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους στον πάγκο του «τριφυλλιού». Ο 55χρονος προπονητής δήλωσε ακόμα ότι «πιστεύω πολύ στη δουλειά μου και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, αλλά είμαστε στο σωστό δρόμο».
ΠΗΓΗ:enet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More