Google Translator

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Σπεύδουν να μαζέψουν τα «σταγονίδια» της Σχολής Ευελπίδων



Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε το βράδυ του Σαββάτου από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, για το περιστατικό στη Σχολή και έδωσε εντολή να προβούν οι αρμόδιες υπηρεσίες άμεσα στις δέουσες ενέργειες.
Ο Δ. Αβραμόπουλος ζήτησε από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας «να διαμηνύσει προς το στράτευμα και να καταστήσει σαφές ότι δεν θα γίνεται ανεκτή οποιαδήποτε συμπεριφορά παρέκκλισης από τις αρχές της Δημοκρατίας, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Ελευθερίας. Αρχές, επί των οποίων είναι θεμελιωμένη η Ελληνική Δημοκρατία και Κοινωνία».
Από την πλευρά του, το ΓΕΣ ανακοίνωσε ότι «για το περιστατικό αυτό, έχει ήδη ασκηθεί αυστηρός πειθαρχικός
έλεγχος, μετά από Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διατάχθηκε από τα αρμόδια όργανα. Ο πρωταίτιος έχει απαλλαχθεί από τα Διοικητικά του καθήκοντα και παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Σχολής με το ερώτημα της αποπομπής του».
Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Βήματος της Κυριακής", μετά το τέλος της εκδήλωσης για την επέτειο του Πολυτεχνείου, ο αρχηγός των ευελπίδων ανέβηκε στο βήμα, ζήτησε να κλείσουν οι πόρτες και άρχισε να "αναλύει" στους συναδέλφους του ότι "η επανάσταση της 21ης Απριλίου είχε διαστρεβλωθεί".
Στη συνέχεια, μαζί με άλλους πέντε σπουδαστές τραγούδησαν τον ύμνο της 21ης Απριλίου. 

Πηγή : enet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More