Google Translator

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Πιο πολύ από τη Σάμροκ φοβάται ΣΔΟΕ και εισαγγελέα


Η λέξη «φόβος» δεν υπάρχει στο ποδοσφαιρικό του λεξιλόγιο. «Δεν φοβάμαι ποτέ, φοβάμαι για προβλήματα υγείας της μητέρας μου, φοβάμαι για την κόρη μου που οδηγεί.

Για το ποδόσφαιρο δεν φοβάμαι ποτέ», αποκρίθηκε ο Λάσλο Μπόλονι, ερωτηθείς για τον αποψινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς στο Δουβλίνο.

Μπορεί να υπάρχει, όμως, φόβος για τους διοικούντες την ΠΑΕ, καθώς χθες, έπειτα από εισαγγελική παρέμβαση-προτροπή, άνθρωποι του ΣΔΟΕ έκαναν έναν τυπικό έλεγχο στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Τα μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΚ δεν γνωρίζουν αν θα υπάρξει και άλλος έλεγχος, αλλά το γεγονός τούς απασχόλησε έντονα. Θεωρούν ότι η χθεσινή παρουσία κλιμακίου του ΣΔΟΕ στα γραφεία της ΠΑΕ προκλήθηκε από τα δημοσιεύματα για το πόρισμα του ορκωτού λογιστή που έκανε έλεγχο για λογαριασμό της Επιτροπής Διαφάνειας του ΑΣ.

Επίσης, ελλοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας του ΠΑΟΚ, καθώς ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος άσκησε δίωξη για τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο της Τούμπας, πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Από τη δίωξη αυτή ο «Δικέφαλος», που χθες τιμωρήθηκε με πρόστιμο 18.500 ευρώ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, κινδυνεύει ακόμη και με τιμωρία της έδρας του.

Πρόκριση
Σήμερα, πάντως, ο Λάσλο Μπόλονι και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι χρειάζονται τη νίκη, αν θέλουν να ελπίζουν για πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. «Τα φαβορί δεν είμαστε εμείς. Είναι η Τότεναμ και η Ρουμπίν Καζάν, για πολλούς λόγους, που δεν μπορώ να αναλύσω τώρα. Αρκεί μία οικονομική ανάγνωση. Ισως αυτό να μην ακούγεται ευχάριστα σε κάποιους, αλλά είναι η αλήθεια. Δεν θέλω να βάλω κι άλλη πίεση στους παίκτες μου που έχουν ήδη πολλή. Σαφώς θα είμαστε χαρούμενοι αν περάσουμε τον όμιλο», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, που περιμένει από τη Σάμροκ να εμφανιστεί απόψε πιο επιθετική σε σχέση με την ομάδα που παρουσιάστηκε στην Τούμπα.
Πηγή: ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More