Google Translator

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ. ANONYMOUS vs. FACEBOOK


Σύμφωνα με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook γραμένη στην ισπανική γλώσσα οι ''anonymous'' κατέστρεφουν 1.000.000 προφίλ σε όλον τον κόσμο.
Η επιχείρηση ''Οperation Facebook'' όπως ονομάστηκε και ανακοινώθηκε απο τους ίδιους πριν μερικούς μήνες τρέχει απο σήμερα 5 Νοεμβρίου με σκοπό την καταστροφή του Facebook.

Η προκύρηξη των anonymous απο την επίσημη σελίδα τους στο Facebook:

Μήνυμα:

Οι πολίτες προσοχή του κόσμου,

Θέλουμε να πάρει την προσοχή σας, Ελπίζοντας να λάβουν σοβαρά υπόψη τις προειδοποιήσεις ως εξής: μέσο επικοινωνίας σας τόσο ακριβά λατρεύουν όλοι σας θα καταστραφούν. Εάν είστε άντρας πρόθυμος να hacktivist ή που απλά θέλει να προστατεύσει
την ελευθερία της πληροφόρησης στη συνέχεια να ενταχθεί η αιτία και να σκοτώσει για χάρη της προστασίας της ιδιωτικής ζωής στο Facebook δική σας.

Facebook έχει πωλήσει πληροφορίες σε κυβερνητικές υπηρεσίες και να παρέχει πρόσβαση στην ασφάλεια των πληροφοριών μυστικές, ώστε να μπορούν ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ κατασκοπεύει τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο.Μερικά από αυτά τα λεγόμενα whitehat ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ INFOSEC εργάζονται για αυταρχικές κυβερνήσεις, όπως αυτές της Αιγύπτου και της Συρίας.

Ό, τι κάνουμε στο Facebook μένει στο Facebook ανεξάρτητα από τις ρυθμίσεις "ιδιωτική ζωή" σας, και τη διαγραφή του λογαριασμού σας είναι αδύνατο, ακόμα κι αν "διαγραφή" του λογαριασμού σας, όλες οι προσωπικές πληροφορίες σας παραμένει στο Facebook και μπορεί να ανακτηθεί ανά πάσα στιγμή. Αλλαγή των ρυθμίσεων απορρήτου για να κάνει το Facebook λογαριασμό σας πιο "ιδιωτική" είναι επίσης μια αυταπάτη.Facebook ξέρει περισσότερα για σας από την οικογένειά σας. http://www.physorg.com/news170614271.html http://itgrunts.com/2010/10/07/facebook-steals-numbers-and-data-from-your-iph ....

Δεν μπορείς να κρυφτείς από την πραγματικότητα στην οποία εσείς, οι άνθρωποι του διαδικτύου, ζήσει μέσα Το Facebook είναι το αντίθετο του Antisec αιτία. Δεν είναι ασφαλείς από τους από οποιαδήποτε κανονική κυβέρνηση.Μια μέρα θα κοιτάξουμε πίσω και να υλοποιηθεί αυτό έχουμε κάνει αυτό που είναι σωστό εδώ, ευχαριστώ θα τους κυβερνήτες του Διαδικτύου, δεν μπορείτε να βλάπτουν, όμως, εξοικονομώντας σας.

Οι ταραχές βρίσκονται σε εξέλιξη. Δεν είναι μια μάχη για το μέλλον της ιδιωτικής ζωής και της δημοσιότητας. Είναι μια μάχη για την επιλογή και ενημερωμένη συγκατάθεση. Είναι εκτυλίσσεται Επειδή οι άνθρωποι είναι τον βιασμό, γαργαλιούνται, αναστάτωση και σύγχυση σημείο στο οποίο κάνει πράγματα που δεν κατανοούν τις συνέπειες.Facebook Διατηρεί λέγοντας ότι δίνει στους χρήστες επιλογές, αλλά αυτό είναι απολύτως ψευδές. Δίνει την ψευδαίσθηση των χρηστών και να κρύβει τα στοιχεία μακριά από τους «για το καλό τους», ενώ Κάνουν εκατομμύρια μακριά από Τότε. Όταν μια υπηρεσία είναι "ελεύθερο", αυτό σημαίνει ότι πραγματικά όπου και αν κάνει τα χρήματα μακριά σας και τις πληροφορίες σας.

Σκεφτείτε για μια στιγμή και να προετοιμαστούν για μια ημέρα που θα μείνει στην ιστορία. 5 του Νοέμβρη, 2011, # opfacebook. Ασχολούνται.

Αυτός είναι ο κόσμος μας τώρα. Θα υπάρχουν χωρίς εθνικότητα, χωρίς θρησκευτική προκατάληψη. Έχουμε το δικαίωμα να μην surveilled, δεν καταδίωξε, και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για το κέρδος. Έχουμε το δικαίωμα να μην ζουν ως δούλοι.

1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More