Google Translator

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

3 εναλλακτικές για τις μέρες που δεν πάτε γυμναστήριο



Ακόμα και αν έχετε τις καλύτερες προθέσεις, υπάρχουν μέρες που είναι αδύνατον να πάτε στο γυμναστήριο. Κυρίως, επειδή έχετε να κάνετε με ένα τρελό πρόγραμμα που περιλαμβάνει πολλές υποχρεώσεις ή ραντεβού.

Τις ημέρες που το γυμναστήριο δεν μπορεί να είναι η επιλογή σας, έχετε μερικές άλλες επιλογές για να πείτε ότι, τουλάχιστον, κάτι κάνατε. Ας δούμε τους τρεις τρόπους για να ασκηθείτε ακόμα και τις ημέρες που δεν θα πάτε στο γυμναστήριο.

1. Δείτε ένα DVD:

Τις ημέρες που δεν πάτε στο γυμναστήριο, ένα DVD με ασκήσεις γυμναστικής είναι συχνά το επόμενο καλύτερο πράγμα. Υπάρχει μια ευρεία ποικιλία
ασκήσεων για να επιλέξετε, και οι εκπαιδευτές κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε να σας δώσουν τις ασκήσεις όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται. Επειδή η προπόνηση μέσα από ένα DVD είναι πολύ καλά δομημένη, παίρνετε συχνά περισσότερα, από ό,τι αν προσπαθούσατε να κάνετε από μόνοι σας ασκήσεις στο σπίτι.

2. Υπαίθρια Άσκηση:

Είτε τρέχετε, είτε κάνετε ποδήλατο, είτε πεζοπορία, ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αντισταθμίσετε μια χαμένη ημέρα στο γυμναστήριο είναι να βγείτε έξω για προπόνηση. Αν η άσκηση σε εξωτερικούς χώρους δεν είναι το καλύτερό σας, θυμηθείτε ότι μπορεί να σας βοηθήσει στην πρόληψη κρυολογημάτων και της γρίπης, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Συν τοις άλλοις, αποφεύγοντας το γυμναστήριο για μια ημέρα δεν είναι πάντα κάτι κακό. Με το να κάνετε καρδιο – ασκήσεις βοηθάτε τον οργανισμό σας ώστε να ανταποκριθεί καλύτερα στην προπόνηση.

3. Κινηθείτε όπου κι αν είστε:

Είτε ανεβείτε τις σκάλες στη δουλειά σας, είτε περπατήσετε γύρω – γύρω όταν μιλάτε στο τηλέφωνο, βρείτε γενικότερα τρόπους ώστε ότι και να κάνετε να μετακινείστε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορεί να εκπλαγείτε αν δείτε πόσες θερμίδες μπορείτε να κάψετε με μόλις πέντε λεπτά άσκηση.

Πηγή :  e-diet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More