Google Translator

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Στις 11 Νοεμβρίου το νέο iPhone στην Ελλάδα


Η Ελλάδα είναι μέσα στο επόμενο κύμα των χωρών στις οποίες θα διατεθεί από τις 11 Νοεμβρίου το νέο iPhone 4S, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν από την Παρασκευή, στις 4 του μήνα.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Apple, το νέο μοντέλο του κινητού της τηλεφώνου θα είναι πλέον διαθέσιμο σε άλλες 15 αγορές παγκοσμίως, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό τους στις 44, με στόχο τις 70 χώρες μέχρι το τέλος του έτους.
Εκτός από την Ελλάδα, το iPhone 4S θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου στις αγορές του Χονγκ-Κονγκ, της Νοτίου Αφρικής, της Αλβανίας, της Αρμενίας, της Βουλγαρίας, του Ελ Σαλβαδόρ, της Γουατεμάλας, της Μάλτας, του Μαυροβουνίου, της Νέας Ζηλανδίας, του Παναμά, της Πολωνίας, της Πορτογαλίας και της Ρουμανίας.

Στο μεταξύ, σε ένα ακόμα επεισόδιο της πολύμηνης διαμάχης μεταξύ Apple και
Samsung, η κορεατική εταιρία κατέθεσε αίτηση σε αυστραλιανό δικαστήριο, ζητώντας τον πηγαίο κώδικα προγραμματισμού του iPhone 4S. Στην αίτησή της η Samsung υποστηρίζει ότι τρεις πατέντες της, που αφορούν στη μετάδοση και λήψη δεδομένων μέσω 3G δικτύων, χρησιμοποιούνται από την Apple στη νέα της συσκευή.

Η άμεση απάντηση της εταιρίας από το Κουπερτίνο ήταν ότι η χρήση των συγκεκριμένων τεχνολογιών καλύπτεται μέσω των συμφωνιών με τρίτους κατασκευαστές μικροεπεξεργαστών που χρησιμοποιεί στα τηλέφωνά της.

Παράλληλα, στην προσπάθειά της να μπλοκάρει τη διάθεση του νέου iPhone στην αυστραλιανή αγορά, η Samsung ζήτησε να πληροφορηθεί τους όρους των συμφωνιών διάθεσης της συσκευής, μεταξύ της Apple και των εκεί τηλεπικοινωνιακών πάροχων.

Η εξέταση της υπόθεσης θα συνεχιστεί την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου.

Πηγή : protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More