Google Translator

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Απογοήτευση Μέσι (Αργεντινή - Βολιβία 1-1), έκρηξη Σουάρες με τέσσερα γκολ!


Συνεχίζει να απογοητεύει η Αργεντινή και ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της! Χθες βράδυ έμεινε στο 1-1 με τη Βολιβία στο «Μονουμεντάλ» του Μπουένος Άιρες για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 και αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός των φιλοξενούμενων στα προκριματικά! Η ομάδα του Αλεχάντρο Σαμπέγια βρέθηκε πίσω στο σκορ από το τέρμα του Μαρσέλο Μάρτινς στο 56’, ισοφάρισε στο 60΄ με γκολ του Εζέκιελ Λαβέτσι της Λάτσιο (ένα
λεπτό μετά την είσοδό του στο παιχνίδι), αλλά δεν κατόρθωσε να νικήσει.

Η σύνθεση της Αργεντινής: Ρομέρο, Ντεμικέλις, Σαμπαλέτα, Μπουρντίσο, Γκάγκο, Ιγκουαΐν, Μέσι, Ρικάρντο Άλβαρες (59’ Λαβέτσι), Μασεράνο (82’ Σόσα), Κλεμέντε Ροντρίγκες, Παστόρε. Μετά από τρεις αγώνες η Αργεντινή έχει μόλις τέσσερις βαθμούς και… παρακολουθεί την εκρηκτική Ουρουγουάη, η οποία με τέσσερα γκολ (!) του Λουίς Σουάρες της Λίβερπουλ συνέτριψε 4-0 τη Χιλή και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στα τελικά του Μουντιάλ του 2014 προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες ομάδες, ενώ η πέμπτη δίνει μπαράζ με την αντίστοιχη πέμπτη των προκριματικών στην Ασιατική Ζώνη.

Πηγή : skai.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More