Google Translator

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΑΕΚ - Άρης 3-0



Με δύο γκολ στο καλό της πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ νίκησε με 3-0 τον Άρη. Πάλεψαν οι παίκτες του Τζιώλη, αλλά δεν έκαναν αξιόλογη φάση. 

Σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες θέλανε τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, η ΑΕΚ βγήκε νικήτρια και πλέον πηγαίνει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με ανεβασμένη ψυχολογία. Αντίθετα ο Άρης συνεχίζει τα άσχημα αποτελέσματα και έρχονται πολύ δύσκολα παιχνίδια σε Βικελίδης και εκτός έδρας.

Πρώτη νίκη για τον Κωστένογλου στον πάγκο της ΑΕΚ σε ένα δύσκολο ματς, εν αντιθέσει με τον Σάκη Τσιώλη που βλέπει την ομάδα του να μην μπορεί να πάρει τους 3 βαθμούς και το μέλλον στον Άρη να δείχνει δυσοίωνο.

αυτότητα του αγώνα


Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Διαιτητές: Α. Κάκος (Κερκύρας) / Χ. Ακριβός (Αθηνών), Δ. Γούκος (Ηπείρου)
4ος Διαιτητής: Χ. Μήτσιος (Ηπείρου)

Συνθέσεις:
ΑΕΚ (Κωστένουγλου): Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Δέλλας (Μανωλάς 80'), Κάλα, Μπέλεκ, Λεονάρντο (Λαγός 69'), Μάκος, Καράμπελας, Βάργκας (Γκέντσογλου 46'), Λυμπερόπουλος
Άρης (Τσιώλης): Βελλίδης, Μίσελ, Παπαστεριανός (Φατί 69')Τόχα, Καζναφέρης (Καπετάνος 46'), Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Ιάκομπ, Ούμπιδες, Πρίττας, Ακόστα (Νέτο 54')
Σκόρερ: Λαζαρίδης 10' (αυτ.) 1-0, Λυμπερόπουλος 39' (πλασέ) 2-0, Κάλα 77'
Κίτρινες κάρτες: Λεονάρντο 6', Κάλα 42', Λυμπερόπουλος 57',Μάκος 77', Παπαστεριανός 61

Ανασκόπηση αγώνα

 

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά νευρικές κάνοντας αρκετά λάθη. Η ΑΕΚ κατέβηκε με 4-3-3 και ο Άρης του Τσιώλη με 4-4-2. Μέχρι το πρώτο δεκάλεπτο το ματς ΄ταν μοιρασμένο, χωρίς φάση, αλλά σε κείνο το σημείο μπήκε το γκολ για την ΑΕΚ με το λάθος του Λαζαρίδη και άλλαξε τα δεδομένα.

Από εκείνο το σημείο η ΑΕΚ ήταν σαφώς πιο άνετη μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τον Άρη να έχει το άγχος της ισοφάρισης. Ο δικέφαλος χτύπαγε στην κόντρα και σε αυτό τον βοήθησαν τόσο ο Μπέλεκ που είχε κέφια όσο και ο γνωστός κίνδυνος της ΑΕΚ που λέγεται Λεονάρντο.
Έως και το 39' που μπήκε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ και οι δύο ομάδες είχαν καλές ευκαιρίες για κάποιο τέρμα με το δίλεπτο 28-29 να ξεχωρίζει όταν πρώτα η Ένωση και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τους Κάλα και Καζναφέρη αντίστοιχα. 
Το ημίχρονο τελείωσε με την ΑΕΚ να προηγείται με 2-0 στο σκορ έχοντας σημαντικό προβάδισμα για το δεύτερο μέρος. Από τους κιτρινόμαυρους της Αθήνας, ο Κάλα ήταν αυτός που ξεχώρισε σημαντικά τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.
Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν με αλλαγές στον αγωνιστικό χώρο. Ο Γκέντσογλου στη θέση του Βάργκας και ο Καπετάνος στη θέση του Καζναφέρη. Αλλαγή ξεκούρασης από πλευράς Κωστένογλου, να κάνει περισσότερο επιθετική την ομάδα του Τσιώλης.
 Από τις συγκεκριμένες κινήσεις φαίνεται πως κερδισμένος βγήκε ο Άρης, καθώς σε όλο το δεύτερο μέρος πήρε τον έλεγχο του αγώνα και προσπαθούσε από το πρώτο λεπτό για ένα γρήγορο γκολ μέχρι και το τέλος του αγώνα προκειμένου να μπει μέσα στο παιχνίδι.
 Είναι αξιοσημείωτο, πως μετά τη φάση του Δέλλα στο 49', η ΑΕΚ ανέβηκε στην περιοχή του Άρη με αξιώσεις στο τρίτο γκολ με τον Κάλα. Μέχρι εκείνο το σημείο αμυνόταν, χωρίς βέβαια να δέχεται κάποια επικίνδυνη φάση.
 Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν σημειώθηκε τίποτα αξιόλογο με την ΑΕΚ να παίρνει μια δίκαιη νίκη απέναντι στον Άρη, που πάλεψε και πίεσε, αλλά χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους στην περιοχή του Αραμπατζή.
                                                      
                                                    ΠΗΓΗ:sport24.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More