Google Translator

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Φήμες για τον διάδοχο του Xbox 360


Η νέα παιχνιδομηχανή της Microsoft εικάζεται πως θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2013.

Με το PlayStation 3 και το Xbox 360 να διανύουν πλέον το τελευταίο στάδιο της ζωής τους και τη Nintendo να έχει στα σκαριά του Wii U, φουντώνουν σιγά-σιγά οι φήμες για τα χαρακτηριστικά των παιχνιδομηχανών επόμενης γενιάς. Τι ακούγεται λοιπόν μέχρι στιγμής για τον διάδοχο του Xbox 360;

  • Το Xbox 720 (αν τελικά η Microsoft καταλήξει σ’ αυτή την ονομασία), φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη του 2013 (Οκτώβριο ή Νοέμβριο).
  • Σύμφωνα με το IGN, η GPU του (δηλαδή ο επεξεργαστής γραφικών) θα βασίζεται στη σειρά Radeon 6000 της AMD. Θα είναι μάλιστα το ίδιο ισχυρή με τη Radeon 6670, που υποστηρίζει DirectX 11, 1080p HD, έξοδο σε πολλαπλές οθόνες και 3D.
  • Αν το παραπάνω ευσταθεί, η νέα παιχνιδομηχανή θα είναι έξι φορές πιο ισχυρή από το Xbox 360 και 20% ισχυρότερη από το Wii U.
  • Κατά τα άλλα, πηγές του Kotaku κάνουν λόγο για ύπαρξη οδηγού Blu-ray στο Xbox 720 –κάτι που θα θέλαμε πάρα πολύ να δούμε στην κονσόλα της Microsoft.
  • Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για ένα νέο σύστημα ασφαλείας απέναντι στα μεταχειρισμένα παιχνίδια. Αν ισχύει βέβαια κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι δεν θα μπορείς να δανείζεσαι τίτλους ούτε από τον κολλητό σου και ευελπιστούμε να μην συμπεριληφθεί τελικά.
  • Τέλος, μαζί με το Xbox 720 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της και η νέα, βελτιωμένη έκδοση του Kinect –που υποθέτουμε θα ονομάζεται Kinect 2.
Αν και η Sony απέκλεισε το ενδεχόμενο παρουσίασης του PlayStation 4 στην φετινή έκθεση E3, η Microsoft –προς το παρόν τουλάχιστον– δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα. Λες;


Πηγή: itech4u.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More