Google Translator

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ιατρική βοήθεια ζήτησε η Demi Moore


Η διάσημη ηθοποιός Demi Moore αποφάσισε να ζητήσει επαγγελματική ιατρική βοήθεια, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της την Τρίτη, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας και εξάντλησης που αντιμετωπίζει, μετά και τον χωρισμό της από τον Ashton Kutcher στο τέλος του περασμένου έτους.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Moore, η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να ζητήσει επαγγελματική βοήθεια για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα εξάντλησης που αντιμετωπίζει λόγω του έντονου στρες που έχει αυτό το διάστημα. Η ίδια πηγή τόνισε πως η ηθοποιός ανυπομονεί να γίνει καλύτερα, και παράλληλα ευχαρίστησε τους συγγενείς και τους φίλους της για την υποστήριξη τους.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε έπειτα από δημοσιεύματα που ήθελαν την Demi Moore να έχει εισαχθεί σε νοσοκομείο, μετά από κλήση που έγινε προς τις πρώτες βοήθειες, από το σπίτι της την Δευτέρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της διάσημης ηθοποιού δεν έχουν γίνει γνωστές.

Η Demi Moore τερμάτισε τον περασμένο Νοέμβριο τον γάμο της με τον 33χρονο Ashton Kucther, έπειτα από δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και ανέφεραν πως ο Kutcher είχε σύντομη εξωσυζυγική σχέση με μια νεαρή κοπέλα από το Σαν Ντιέγκο

Πηγή : ant1online.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More