Google Translator

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Δείτε την Ελληνίδα που παρουσιάζει κινεζικό δελτίο ειδήσεων


Μια Ελληνίδα, η Τίνα Σοφού εργάζεται εδώ και ενάμισι χρόνο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του κινεζικού καναλιού NTD, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους πάντες.

Η Τίνα Σοφού δέχθηκε την πρόταση του συγκεκριμένου καναλιού να ενταχθεί στο δυναμικό του, όταν πληροφορήθηκε ότι πρόκειται για μη κερδοσκοπικό δίκτυο με 70 ανταποκριτές σε ολόκληρο τον κόσμο. Μάλιστα, ήταν από τα πρώτα δίκτυα που έκαναν γνωστή την επιδημία του Sars, βοηθώντας έτσι στην πρόληψη για χιλιάδες Κινέζους πολίτες.

Στα 21 της χρόνια, η Τίνα δημιούργησε την πρώτη της επιχείρηση που ήταν ένα καφε-εστιατόριο, ενώ μετά ασχολήθηκε με την κομμωτική. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι εργάζεται εθελοντικά.

Το 2007 της ζητήθηκε να παρουσιάσει την παγκόσμια λαμπαδηδρομία ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα. «Στην ελληνική ιστορία μας υποστηρίζαμε την Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Κάνω απλά το καθήκον μου», δήλωσε πρόσφατα η ίδια σε συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας ότι αρχικά δούλεψε ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στο κανάλι και λίγο αργότερα της πρότειναν, ως... φρέσκο πρόσωπο, να κάνει και δελτίο!

Δείτε την να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Πηγή:star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More