Google Translator

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΜΕΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ... "ΕΓΚΛΗΜΑ" ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ!!!

Και πάλι τί; Μα φυσικά το γνωστό και επαναλαμβανόμενο για τέταρτη φορά στα δύο τελευταία χρόνια,"εγκληματικό" πολιτικο και δικαστικό κουκούλωμα!

Τούτη τη φορά μάλιστα οι όποιες μηδαμινές για να είμαστε ειλικρινείς ελπίδες μας να μάθουμε τα ονόματα όσων έκαναν παρεμβάσεις στο έργο τους, σύμφωνα με την επιστολή- "Βόμβα Μεγατόνων" παραίτησης των δύο οικονομικών Εισαγγελέων διαψεύστηκαν σε χρόνο ρεκόρ και η όλη υπόθεση συγκαλύφθηκε και πάλι με το μαύρο πέπλο της ένοχης σιωπής.

Θυμίζουμε:
  • Την προσπάθεια διαγραφής απο τον τότε Υπουργό Εθνικής Οικονομίας κ. Παπακωνσταντίνου το 2010 οφειλών στο δημόσιο 24 δις ευρώ ως ανεπείδεκτων εισπράξεως, την οποία ανέστειλε ύστερα απο τις έντονες αντιδράσεις εντός και εκτός Βουλής με την υποσχεσή του, που φυσικά δεν τήρησε ποτέ, οτι θα δοθούν τα ονοματά τους στην δημοσιότητα.
  • Τη δήλωση του αντικατασταθέντος το 2011 Υφυπουργού Οικονομικών κ. Κουσελά οτι είχε στα χέρια του λίστα επώνυμων οικονομικών παραγόντων- φοροφυγάδων την προώθηση της οποίας δεν του επέτρεψε να υλοποιήσει ο προαναφερόμενος Υπουργός.
  • Τις δηλώσεις του πρώην Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων κ. Σπινέλλη τον Νοέμβριο του 2011 οτι απο τα 10 ευρώ των λογισθέντων φόρων 4 ευρώ πήγαιναν στις τσέπες των επιτήδειων εφοριακών, 4 γλίτωνε ο φορολογούμενος και μόνο 2 έμπαιναν τελικά στα ταμεία του Κράτους! Για τις βαρύγδουπες αυτές δηλώσεις του, όχι μόνο δεν υπέστη καμία κύρωση απεναντείας ανταμοίφθηκε πλουσιοπάροχα, με την παραμονή του ως σύμβουλος στον νέο Γενικό Γραμματέα!
Λυπηρό και συνάμα εξοργιστικό και ιδιαίτερα επικίνδυνο είναι το γεγονός οτι σε όλες τις προαναφερόμενες περιπτώσεις η δικαιοσυνή παρενέβη, χωρίς όμως να χυθεί όπως θα έπρεπε άπλετο φώς γιατί κάποιοι λίγοι, θέλουμε να πιστεύουμε, Επίορκοι Δικαστές συμπορεύτηκαν με το σάπιο πολιτικό σύστημα και κουκούλωσαν τις υποθέσεις αυτές ώστε να μην μάθουμε ποιοί διεφθαρμένοι πολιτικοί προστατεύουν, με το αζημίωτο προφανώς, τους διάφορους επώνυμους-οικονομικά ισχυρούς ώστε να φοροδιαφεύγουν συστηματικά με επακόλουθο οι δίσμοιροι και οικονομικά αδύναμοι μισθωτοί και συνταξιούχοι να επιβαρύνονται με διαρκώς αυξανόμενα δισβάσταχτα φορολογικά βάρη, συμβάλλοντας έτσι καθοριστικά στην κατάληση κάθε έννοιας κράτους Δικαίου.

Όλοι εσείς οι υπόλοιποι αδέκαστοι Δικαστές- στυλοβάτες της δικαστικής εξουσίας θα πρέπει να αναλάβετε, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, δράση μέσα απο τα θεσμικά σας όργανα προκειμένου να θέσετε στο περιθώριο τους όποιους λίγους αυτούς συναδέλφους σας που θίγουν το κύρος της δικαιοσύνης με το να υπηρετούν άνομα συμφέροντα, αναλογιζόμενοι τις καταστροφικές συνέπειες για τη χώρα και την κοινωνία αν οι πολίτες χάσουν την εμπιστοσύνη τους στην απονομή δικαιοσύνης και προχωρήσουν, πράγμα που απευχόμαστε, σε ανεξέλεγκτες κινήσεις αυτοδικίας που μοιραία θα οδηγήσουν στο ΧΑΟΣ.

Ειλικρινά κ. Πρωθυπουργέ, ως μή πολιτικός όπως είπατε, αυτο εννοούσατε όταν δηλώσατε να χυθεί άμεσα φώς;
Σας ικανοποίησε αυτό το λίαν επιεικώς κατάπτιστο κουκούλωμα των Υπουργών σας;
Είναι δυνατό με αυτά τα ανελέητα μέτρα, την ατιμωρισία των ενόχων και την κατάλυση κάθε έννοιας κράτους δικαίου να ζητάτε τη συστράτευση όλων για τη σωτηρία της χώρας, χωρίς προηγουμένως να στείλετε τουλάχιστον στα σπίτια τους όλους εκείνους τους Υπουργούς και Υφυπουργούς σας που φέρουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τη σημερινή οικονομική κατάντια;

Τέλος, όσον αφορά τους αρχιμάγειρες Υπουργούς του κουκουλώματος κ. Βενιζέλο και κ. Παπαιωάννου πάρα πολλά και ποικίλα μπορούμε να τους καταλογήσουμε, ειδικότερα στον πρώτο που εξαιτίας της απροθυμίας του να πατάξει την φοροδιαφυγή και γενικότερα την διαφθορά και της ανικανότητάς του στην επίτευξη των στόχων μας επιβάλει όλο και πιο επώδυνα μέτρα, θα περιοριστούμε να πούμε μόνο "ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ" και οτι σύντομα θα επαληθευτεί η ρήση του αρχηγού σας οτι θα σας πάρουμε με τις πέτρες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More