Google Translator

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Tommaso: Ένας ζάμπλουτος μαύρος γάτος


Ο Tommaso, είναι ο πλουσιότερος γάτος του κόσμου καθώς αφού υιοθετήθηκε από μια ζάπλουτη 94χρονή, όταν η τελευταία έφυγε από τη ζωή του έγραψε όλη της την περιουσία!

Χωρίς παιδιά, σκυλιά... έμεινε με τον Tommaso, έναν μαύρο γάτο τεσσάρων ετών που κάποτε κυκλοφορούσε αδέσποτος στη Ρώμη.

Μετά από τόση ταλαιπωρία ο μικρός γατούλης βρήκε την οικογενειακή θαλπωρή μιας πολυεκατομμυρούχου γιαγιάς η οποία όταν απεβίωσε του έγραψε όλη την περιουσία της.

Ήταν 26 Νοεμβρίου του 2009 όταν μια ηλικιωμένη κυρία που ήταν χήρα ενός ζάμπλουτου
κατασκευαστή και δεν είχε παιδιά, έγραψε στη διαθήκη της ότι σκόπευε να αφήσει το σύνολο της περιουσίας της στον γάτο της που είχε μαζέψει από το δρόμο.

Σύμφωνα με την Βρετανική Guardian που φιλοξενεί αυτή την παράξενη ιστορία η περιουσία της γιαγιάς ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ καθώς απαρτίζεται από εκατοντάδες ακίνητα σε όλη την Ιταλία: από το Μιλάνο μέχρι την Καλαβρία.

Στη διαθήκη της δίνει στην Anna Orecchioni, μια από τις δικηγόυς της σαφείς εντολές να βρουν τον κατάλληλο άνθρωπο που θα φροντίζει το γάτο και θα διαχειρίζεται την περιουσία.

Αυτό συνέβη επειδή ο νόμος στην Ιταλία δεν επιτρέπει σε ζώα να κληρονομούν, αλλά επιτρέπει να δημιουργούνται καταπιστεύματα στο όνομά τους με κάποιο πρόσωπο ως διαχειριστή.

Έτσι διαχειρίστρια του Tommaso έγινε η νοσοκόμα της, μια Ιταλίδα που ονομάζεται Stefania , η οποία την φρόντιζε τα τελευταία χρόνια.

Όταν η γιαγιά απεβίωσε σε ηλικία 94 χρονών και η Stefania βρέθηκε ξαφνικά να διαχειρίζεται εκατομμύρια ευρώ με μόνη υποχρέωση να φροντίζει τον γάτο. Η ίδια δήλωσε "Δεν είχα ιδέα πως η κυρία είχε τόσα πολλά λεφτά".

Πηγή: News247

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More