Google Translator

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Scarlett Johansson: "Ποτέ ξανά δεν ήμουν για τόσον καιρό single"


H διάσημη ηθοποιός δηλώνει single και αποκαλύπτει τα πάντα για το γάμο της με τον Ryan Reynolds αλλά και τις αιτίες που τους οδήγησαν στο διαζύγιο.

"Ήταν το καλύτερο πράγμα που έκανα στη ζωή μου", είπε η διάσημη ηθοποιός για το γάμο της με τον ηθοποιό Ryan Reynolds, σε συνέντευξη που έδωσε στο αμερικανικό "Cosmopolitan".

"Πιστεύω πολύ στο ένστικτο", εξηγεί. "Το να παντρευτώ για μένα ήταν το σωστό. Η φυσική εξέλιξη της σχέσης μας. Ξεκίνησε από έναν έρωτα, κατέληξε σε αγάπη και επιθυμία να έχω μέλλον με
κάποιον, ο οποίος ήταν το πρόσωπο που είχα ονειρευτεί".


Παρά τις καλές προθέσεις όμως, ο γάμος κράτησε μόλις τρία χρόνια, αφού τον Ιούλιο του 2011 το λαμπερό ζευγάρι πήρε οριστικά διαζύγιο. Ουσιαστικά όμως οι δρόμοι τους είχαν χωρίσει νωρίτερα, από το τέλος του 2010. Η ίδια λέει στη συνέντευξη: "Οι σχέσεις είναι δύσκολες και περίπλοκες. Το να είσαι παντρεμένος είναι μια συνεχής διαδικασία επιβίωσης".

Και μια που για ένα χωρισμό φταίνε και οι δύο, δεν αφήνει τον εαυτό της απέξω:

"Νομίζω ότι δεν ήμουν πλήρως προετοιμασμένη για γάμο. Δεν ήξερα καλά τους κινδύνους και δεν το πάλεψα όσο θα έπρεπε". Παραδέχεται επίσης ότι υπήρχαν πολλές στιγμές που δεν ήταν συναισθηματικά διαθέσιμη: "Περνούσαμε πολύ καιρό χωριστά. Ήταν πολύ άσχημο και πολύ δύσκολο".


Παρόλα αυτά, δεν μετανιώνει καθόλου που παντρεύτηκε: " Το θεώρησα πολύ ρομαντικό", λέει.

Αν και ο πρώην σύζυγός της έχει ένα νέο έρωτα στη ζωή του, την Blake Lively, που παλαιότερα ήταν με τον Leonardo di Caprio, η Scarlett δεν έχει βρει ακόμα τον έρωτα της ζωής της: "Δεν ήμουν single ποτέ ξανά για τόσο μεγάλο διάστημα. Αυτή τη στιγμή δεν νιώθω την ανάγκη να κάνω μια σχέση. Προς το παρόν μού αρέσει πολύ που είμαι single".

O Ryan και Scarlett διατηρούν φιλική σχέση παρά το διαζύγιό τους, που πόνεσε και τους δυο πολύ. "Όποιος παίρνει διαζύγιο περνά πολύ πόνο. Δεν νομίζω ότι θέλω να ξαναπαντρευτώ ποτέ", είπε ο Ryan σε talk show, ένα μήνα μετά το χωρισμό τους.

Πηγή: Ibtimes.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More