Google Translator

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ο Λέτο ξανά σε θέση οδηγού (βιντεο )

Νέα νίκη σημείωσε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ο Παναθηναϊκός. Ο Σεμπάστιαν Λέτο έβαλε δύο γκολ και ήρθαν άλλοι τρεις βαθμούς, ύστερα από το 3-1 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Την ίδια ώρα, η Ξάνθη έφτανε στη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο (1-0). 

Ο Λέτο οδηγεί, λοιπόν, τον ΠαναθηναΪκό. Ο Αργεντινός επιθετικός βρήκε δύο φορές το δρόμο για τα δίχτυα, έφτασε στα 14 γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ετσι, ο ΠΑΟ ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και ο κόσμος χειροκρότησε τους παίκτες αλλά και την τεχνική ηγεσία.

Μόλις στο 8' οι γηπεδούχοι κέρδισαν έμμεσο, το χτύπησε ο Λέτο και έγινε το 1-0.

Ο Αστέρας Τρίπολης στη συνέχεια αντέδρασε και ήταν πολύ απειλητικός, αλλά και άτυχος. Στο 14' ο Σολάκης έπιασε σουτ, απόκρουση ο Καπίνο και δοκάρι! Σχεδόν ίδια φάση στο 27', με κεφαλιά του Σολάκη, αντίδραση του Καπίνο, ξανά όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι σε μια νέα μεγάλη στιγμή για την ομάδα του Τσιώλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠαναθηναΪκός δεν είχε πρόβλημα να βάλει και άλλα γκολ: στο 66' κόρνερ ο Λέτο, κεφαλιά ο Μπουμσόνγκ και 2-0. Το 3-0 έγινε στο 79' με σουτ του Λέτο, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης μείωσε στο 84' με σουτ του Ουσέρο.



Εκτός του Λέτο, υπέροχη απόδοση είχε και ο Στέφανος Καπίνο.

Να τονιστεί πως ο Φερέιρα ξεπέρασε το βαρύ κρύωμα, μετέβη στο γήπεδο, μίλησε στους ποδοσφαιριστές, προτιμήθηκε όμως να μείνει στα μπουθ και να μην βρεθεί στον πάγκο.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος.

Κίτρινες: Χακόμπο, Κατσουράνης, Λέτο, Τσαμπούρης, Μαυρίας, Σιμάο.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Μαρίνος, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Ζέκα(82' Βιτόλο), Σιμάο, Κλέιτον(61' Ρούντολφ), Λέτο, Κουίνσι(61' Μαυρίας), Κατσουράνης.

Αστέρας Τρίπολης: Χακόμπο, Πουλίδο, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Κωστούλας, Χουανίτο, Ουσέρο, Ράγιος, Μπρέσκα, Ναβάρο (46' Φορμίκα), Σολάκης(57' Χούλι).

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Η Skoda Ξάνθη ανεβαίνει στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα του Ουζουνίδη με σκόρερ και πάλι τον φορμαρισμένο Μάρκο Μαρκόφσκι, επικράτησε με σκορ 1-0 του Πανιωνίου.

Το γκολ ήρθε στο 26' με κεφαλιά του σέντερ φορ των γηπεδούχων.

Ο Πανιώνιος είχε πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα και ο Μάντζιος χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, καθώς οι λύσεις μάλλον δεν είναι αρκετές.

Διαιτητής: Κομίνης.

Κίτρινες: Ρόκας, Στάσιακ, Κομεσίδης, Σκέμπρι, Φλίσκας, Πόι, Σταυροθανασόπουλος.


Skoda Ξάνθη: Βιβιάνι, Κομεσίδης(77' Σταθάκης), Μπέρτος, Βάλλας, Στάσιακ, Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο(62' Βλαχοδήμος), Ντάνι, Πόι, Μαρκόφσκι, Μάνταλος(54' Φλίσκας).

Πανιώνιος: Σιδεράκης, Κολοβός, Αυλωνίτης, Αναστασόπουλος, Κούρντι, Σκέμπρι, Μπούζας(68' Σταυροθανασόπουλος), Ρόκας(88' Βλάχος), Γουνδουλάκης(83' Ντούνης), Σάμαρης, Πετκάκης.

Πηγή: tanea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More