Google Translator

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Τι είπε ο Πανταζής στα όσα δήλωσε η Δημητρίου για bisexual πρώην σύντροφο

Μέρες έχουν περάσει από τη δήλωση της Άντζελας Δημητρίου περί bisexual πρώην συντρόφου και ο ένας μετά τον άλλον από τις προηγούμενες σχέσεις της αρνείται ότι αναφερόταν σε αυτόν. Έτσι και ο Λευτέρης Πανταζής.

Υπενθυμίζεται πως η Λαίδη είχε δηλώσει στο περιοδικό Εγώ Weekly: "Ήμασταν 5 χρόνια μαζί. Είχα ρίξει 3 παιδιά μαζί του. Τον έπιασα στα πράσα με άντρα, 3 μήνες πριν από τον γάμο μας. Τα έσπασα όλα μες στο σπίτι και έφυγα. Για αρκετά μεγάλο διάστημα ήμουν ράκος. Φοβόμουν να εμπιστευτώ ξανά τους άντρες.

Πέρασα πολύ άσχημα. Είχα μιλήσει και με ειδικούς. Κάθε 6 μήνες πήγαινα και έκανα γενικό τσεκ απ

αίματος. Όπως και με τον πρώην άντρα μου, έτρεχα στους γιατρούς μόλις διαπίστωνα ότι πήγαινε με κάποια άλλη και ερχόταν μετά σε μένα".

Ο Λευτέρης Πανταζής απάντησε στο Star για τα όσα είπε η Άντζελα Δημητρίου. "Τι να σας πω; Πού να ξέρω; Δεν ήμουνα μπροστά", είπε με όλο νόημα ο λαϊκός τραγουδιστής.

"Δεν θέλω να μιλήσω για την Άντζελα. Δεν την παρεξηγείς. Έχει τόσο μεγάλη ψυχή, που λέει ό,τι θέλει", συμπλήρωσε.

Πριν από λίγες μέρες, ένας άλλος πρώην σύντροφος της Άντζελας, ο Στηβ Κακέτσης είπε χαρακτηριστικά: "Ο,τι θυμάται χαίρεται" ενώ ο Γιώργος Τρούπης δήλωσε πως γνώριζε για αυτό το περιστατικό αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει όνομα.

Πηγή : cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More