Google Translator

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Τον μαχαίρωσαν για ένα ζευγάρι παπούτσια! 18χρονος νεκρός στο κέντρο του Λονδίνου

Ένα ζευγάρι αθλητικά ήταν η αιτία του κακού. 18χρονος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων καταναλωτών.

Η Boxing Day, η δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων είναι θεσμός στην Αγγλία. Όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις αλλά και γιατί είναι η μέρα που αρχίζουν οι χειμερινές εκπτώσεις.

Αυτή τη φορά, η Boxing Day βάφτηκε με αίμα και αυτό δεν έγινε έξω από κάποιο γήπεδο, ανάμεσα σε χούλιγκαν, αλλά στον πιο κεντρικό δρόμο του Λονδίνου, την Oxford Street, μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων, που έκαναν αμέριμνοι τα ψώνια τους.


Όλα έγιναν, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, για ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια! Ο καυγάς που κατέληξε στο μακελειό ξεκίνησε μέσα σε γνωστό μαγαζί που πουλάει αθλητικά παπούτσια. Τα πράγματα ξέφυγαν, ο 18χρονος μαχαιρώθηκε και κατέρρευσε μέσα σε λίμνη αίματος, στο κέντρο της Oxford Street.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι μάλλον το θύμα ήταν μαζί με άλλους νεαρούς της ηλικίας του, που πιστεύεται πως ήταν μέλη αντίπαλων συμμοριών και ανάμεσα στους οποίους ξέσπασε καυγάς για ένα ζευγάρι παπούτσια...


Άμεσα, η αστυνομία συνέλαβε περίπου 10 υπόπτους.

Αυτό που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως το απόγευμα της ίδιας μέρας, ένας νεαρών 21 ετών δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στο πόδι, κοντά στο Oxford Circus, στην ίδια περιοχή. Και αυτό το περιστατικό έγινε έξω από κατάστημα γνωστής εταιρίας αθλητικών και στο σημείο της επίθεσης βρέθηκε ένα ματωμένο τζιν και ένα ζευγάρι αθλητικά.


Επισήμως, η αστυνομία λέει ότι δε γνωρίζει αν τα δυο περιστατικά συνδέονται. Για τη δεύτερη επίθεση συνελήφθησαν τρεις ύποπτοι.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε στις αρχές ότι δεν αποκλείεται η επίθεση στον 18χρονο να συνδέεται με εκείνη που δέχτηκε 22χρονος, πριν από πέντε μέρες, όταν τον πυροβόλησαν δυο φορές στο στήθος.

Πηγή : newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More