Google Translator

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Sky News: Παραίτηση Παπανδρέου μέσα στη μέρα


Ο Ελληνας πρωθυπουργός θα παραιτηθεί εντός της ημέρας αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Sky News, επικαλούμενο κυβερνητικές πηγές.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται αφότου ο αρχηγός της αντιπολίτευσης ισχυρίστηκε ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να παραιτηθεί για να σωθεί η οικονομία της χώρας.

Ο Αντώνης Σαμαράς, όπως σημειώνει το Sky News, είπε ότι ήταν πρόθυμος για το σχηματισμό μίας κυβέρνησης συνεργασίας, αλλά όχι προτού αποχωρήσει από την εξουσία ο κ. Παπανδρέου.

Ο κ. Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε μία προσπάθεια να δοθεί τέλος στο πολιτικό αδιέξοδο.

Παρά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε ο Ελληνας πρωθυπουργός τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο ίδιος αγωνίζεται για να σχηματίσει μία προσωρινή κυβέρνηση συνεργασίας για να στηριχθεί το νέο πακέτο διάσωσης της χώρας.

Σε ανάλογο μήκος κύματος κινήθηκε και το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, κάνοντας λόγο για παραίτηση του πρωθυπουργού εντός της ημέρας, σύμφωνα με στέλεχος του κόμματος του ΠΑΣΟΚ.

Το υπουργικό συμβούλιο της χώρας συνέρχεται σήμερα προκειμένου να συζητηθούν θέματα σχετικά με το Eurogroup της Δευτέρας, στο οποίο θα εκπροσωπήει την Ελλάδα ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Πηγή : ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More