Google Translator

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Microsoft: Το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον



Στην κορυφή της παγκόσμιας λίστας με τις καλύτερες πολυεθνικές στον κόσμο βρέθηκε η Μicrosoft, όπως ανακοίνωσε το Great Place to Work Institute. Το Great Place to Work Institute είναι μία εταιρεία έρευνας, συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαίδευσης με διεθνή παρουσία σε όλο τον κόσμο. Η εκδήλωση και βράβευση των εταιρειών έγινε σε
επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του New York Stock Exchange. Η έρευνα βασίζεται στις απόψεις των εργαζομένων σε χιλιάδες εταιρείες, σε 45 χώρες και σε έξι ηπείρους.

«Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη παγκόσµια κατάταξη εταιρειών που µετράει τον βαθµό της εµπιστοσύνης, της υπερηφάνειας και της συντροφικότητας στον εργασιακό χώρο» τονίζει ο Jose Tolovi Jr., Global CEO του Great Place to Work.

Κάτω από την Microsoft βρέθηκαν οι εταιρείες SAS, NetApp, Google και FedEx Express. Ακολουθούν οι εταιρείες Cisco, Marriott, McDonald's, Kimberly-Clark, SC Johnson, Diageo, American Expresss, Medtronic, Intel, Hilti, 3M, Telefonica, National Instruments, Mars, Accenture, Roche, Novo Nordisk, The Coca Cola Company, Atento και Quintiles.

Μια εταιρεία για να είναι υποψήφια γι' αυτήν τη λίστα πρέπει να διακριθεί σε πέντε τουλάχιστον εθνικές λίστες ως Best Workplaces, δηλαδή να βραβευθεί για το καλό της εργασιακό περιβάλλον στην εθνική έρευνα 5 τουλάχιστον χωρών, να απασχολεί 5.000 εργαζόμενους παγκοσμίως, και τουλάχιστον το 40% του εργατικού της δυναμικού να εργάζεται εκτός της χώρας στην οποία εδρεύουν τα κεντρικά της γραφεία.


Πηγή : tech.in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More