Google Translator

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Η Lady Gaga μεγάλη νικήτρια των βραβείων MTV EMA



Η εκκεντρική σταρ Lady Gaga ήταν η μεγάλη νικήτρια των φετινών βραβείων MTV EMA, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο Μπέλφαστ.

H Lady Gaga απέσπασε τέσσερα βραβεία, σε μια φαντασμαγορική βραδιά με οικοδέσποινα την εκρηκτική νεαρή ηθοποιό και τραγουδίστρια Selena Gomez.

Πιο συγκεκριμένα, η Lady Gaga απέσπασε τα βραβεία καλύτερης τραγουδίστριας, τραγουδιού και video για το hit της “Born This Way” ενώ κατέκτησε και το βραβείο για τους περισσότερους θαυμαστές.

Η 25χρονη σταρ μάλιστα έδωσε και μια μοναδική παράσταση επί σκηνής, στην τελετή απονομής των βραβείων, ενώ ευχαρίστησε και τους θαυμαστές της για την μεγάλη τους αγάπη.

Ο Justin Bieber, που επίσης ερμήνευσε επί σκηνής ορισμένες από τις επιτυχίες του, συμπεριλαμβανομένου του νέου του single “Mistletoe”, απέσπασε τα βραβεία καλύτερου pop τραγουδιστή και καλύτερου τραγουδιστή.

Το συγκρότημα Thirty Seconds to Mars κατέκτησε τα βραβεία καλύτερου εναλλακτικού γκρουπ και καλύτερου world stage. Ο BrunoMars τιμήθηκε με τα βραβεία νέου καλλιτέχνη και καλύτερου καλλιτέχνη που προωθείται από το MTV.

Η Katy Perry, που προκάλεσε αίσθηση με την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί έχοντας τα μαλλιά της βαμμένα ροζ, κατέκτησε το βραβείο καλύτερου Live καλλιτέχνη.

Στα φετινά MTV EMA τιμήθηκε και ο Eminem, που απέσπασε το βραβείο καλύτερου hip-hop καλλιτέχνη.

Το θρυλικό συγκρότημα των Queen τιμήθηκε με το βραβείο Global Icon, το οποίο παρέλαβαν τα μέλη του γκρουπ Brian May και Roger. Ειδικό αφιέρωμα έγινε για την μεγάλη βρετανίδα τραγουδίστρια Amy Winehouse, η οποία έφυγε από την ζωή το καλοκαίρι.

Στην σκηνή των MTV EMA ανέβηκαν στη διάρκεια της βραδιάς για να ερμηνεύσουν επιτυχίες τους οι Coldplay αλλά και οι LMFAO, Red Hot Chili Pepper, SnowPatrol, David Guetta, και Jessie J.

Η λαμπερή βραδιά έκλεισε με έναν συνδυασμό τραγουδιών των Queen.
ΠΗΓΗ:ant1online.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More