Google Translator

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ένα «Facebook» να το πιεις... στο ποτήρι



Λίγο πολύ, το Facebook το ξέρουμε όλοι, αν και ίσως είναι πιθανό να υπάρχουν και ένα δύο άτομα που ίσως να μην έχει τύχει -λέμε τώρα- να το ακούσουν. Το Facebook, λοιπόν για όσους το γνωρίζουν μπορεί να «φάει» αρκετό χρόνο από τη ζωή ενός ανθρώπου, οπότε αντί να σας τρώει το χρόνο, γιατί να μη το πιείτε εσείς;

Ένα ηδύποτο που ονομάζεται «Facedrink» έχει λανσαριστεί τις τελευταίες μέρες και υπόσχεται να σας δώσει μία «γεύση φιλίας» και μία δόση ενέργειας. Το κουτάκι των 75ml, έχει σχεδιαστεί απ’ ότι φαίνεται και όπως βλέπετε και εσείς, ώστε να μοιάζει όσον το δυνατό περισσότερο στο δημοφιλέστατο κοινωνικό δίκτυο, ενώ στη μία του πλευρά φέρει μέχρι και την έκφραση «Προσθήκη Φίλου». Διαθέτει τα ίδια χρώματα με το κοινωνικό δίκτυο και δηλώνει ότι θα σας χαρίσει μία γεύση ενέργειας τροπικού φρούτου με σκοπό να βελτιώσει την πνευματική σας συγκέντρωση.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας,με έδρα την Καλιφόρνια, Facedrink LLC, το ποτό έχει μόνο τρεις θερμίδες και καθόλου ζάχαρη, ενώ περιέχει και ταυρίνη, ουσία που περιέχεται και στο Red Bull.

Η ανάρτηση στο Amazon.com χαρακτηριστικά αναφέρει: «Το Facedrink είναι ένα επαναστατικό συμπλήρωμα ενέργειας. Το αποτέλεσμα της φόρμουλάς του είναι μια μοναδική γεύση (γεύση φιλίας) και αρκετές ώρες ενεργειακής ώθησης για να σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε στην κουραστική μέρα».

Το Facedrink, κοστίζει 18 δολάρια η μια εξάδα δοχείων των 75ml και είναι διαθέσιμο και μέσω του Amazon.com, αλλά μάλλον ίσως και για όχι πολύ. Το Facebook έχει κατοχυρώσει ως εμπορικό σήμα τη λέξη «πρόσωπο», υπό ορισμένες βέβαια προϋποθέσεις για να σταματήσει τους τυχόν διάφορους ανθρώπους που θα ήθελαν να επωφεληθούν ακριβώς όπως και σε αυτή την περίπτωση.

Πάντως τα σχόλια κάτω από το προϊόν στο Amazon.com, δίνουν και παίρνουν, άλλα χιουμοριστικά και άλλα αναφορικά με την γεύση.
ΠΗΓΗ:proho.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More