Google Translator

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ηλίας Ψινάκης για Fab 5: "Είμαι τραγικά δυστυχισμένος γιατί κάνω μια αηδία"



Ένα βήμα πριν την αποχώρηση από το show δήλωσε ο μάνατζερ στο "People" του "Πρώτου Θέματος".

Δυστυχισμένος στο νέο του τηλεοπτικό σόου δηλώνει ο Ηλίας Ψινάκης, τονίζοντας ότι σκέφτεται μέχρι και την αποχώρηση από το Fab 5.

"Είμαι τραγικά δυστυχισμένος γιατί κάνω μια αηδία. Μπήκα σε αυτήν την περιπέτεια γιατί είναι ένα καινούριο concept και είχα ενθουσιαστεί από το αντίστοιχο αμερικάνικο. Οι Αμερικάνοι ξεκινούν την προετοιμασία κάθε
επεισοδίου έξι μήνες πριν και ξοδεύουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Εμείς λόγω κρίσης τα κάναμε με μύξες και με σάλια", δήλωσε ο γνωστός μάνατζερ, ρίχοντας τα βέλη του κατά της παραγωγής.

"Η παραγωγή θέλει να κάνει αντιγραφή με μηδέν λεφτά, κάτι που καταλαβαίνω γιατί κανένας δεν έχει χρήματα αυτήν την περίοδο. Χρειάζεται, όμως, έμπνευση. Δεν πρέπει να είμαστε αγκιστρωμένοι στο αμερικάνικο. Κι εκεί αρχίζει ο εμφύλιος".


Στην ίδια απογοητευμένη κατάσταση με τον ίδιο, είναι σύμφωνα με τον Ηλία Ψινάκη και ο Γιώργος Μέρλος. "Είμαι στο παρατσάκ να εγκαταλείψω το show και θα πάρω μαζί μου και τον Μέρλο. Όλο αυτό είναι μια αηδία και ντρέπομαι που συμμετέχω. Από την άλλη υπάρχουν 50 οικογένειες που ζουν από αυτό και δεν μπορώ να τους παρατήσω και να φύγω".

Ο μάνατζερ δεν φαίνεται να κάνει πλάκα, κι ας λένε οι άπιστοι Θωμάδες ότι κάνει τέτοιες δηλώσεις για να τραβήξει τα νούμερα. Πάνω-κάτω, λέει την αλήθεια όπως την είδαμε κι εμείς ως τηλεθεατές, που μάλιστα είχαμε ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις από το Fab 5.

Πηγή : cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More