Google Translator

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Χρυσό παπούτσι για τον Ρονάλντο


Η χρησιμότητα αυτού του παπουτσιού είναι μόνο διακοσμητική. Ενας ατομικός τίτλος, ο οποίος για πολλούς ποδοσφαιριστές μπορεί να σημαίνει τα πάντα. Οχι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η κλασική κίνηση να φιλήσει τη μύτη του παπουτσιού έγινε. Πάντα χαμογελώντας. Οταν ήρθε η ώρα των δηλώσεων, ο «CR7» αποκάλυψε τι τον απασχολούσε: «Θα το αντάλλασσα με το Τσάμπιονς Λιγκ...». Στο πλευρό του βρέθηκαν δύο θρύλοι.

Καθιερωμένες παρουσίες. Ο Αλφρέδο Ντι Στέφανο, εκπροσωπώντας τη Ρεάλ και ο Εουσέμπιο την Πορτογαλία. «Ο τίτλος μπορεί να είναι ατομικός, αλλά δίχως τους συμπαίκτες μου δεν θα μπορούσα να καταφέρω τίποτα», πρόσθεσε ο μέσος της Ρεάλ και συνέχισε: "Θέλω να το αφιερώσω σε όλους τους Πορτογάλους».

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Παπούτσι και για τον Μέσι! Ο Λιονέλ Μέσι δεν είχε να παραλάβει χρυσό παπούτσι. Δεν έμεινε παραπονεμένος. Παρέλαβε υποδήματα, αλλά απο αυτά που λογίζονται ως διαφημιστικά. Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Αργεντινός αναφέρθηκε στην αγαπημένη (των Μέσων) κουβέντα περί «Ρεάλ και Μπαρτσελόνα» και το αιώνιο ερώτημα: Ποια είναι ανώτερη; Ο «Λίο» ήταν διπλωματικός: «Η Ρεάλ είναι πιο ισχυρή από πέρσι.

Εχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο απο το καλοκαίρι που την αντιμετωπίσαμε». Με το «κλάσικο» να πλησιάζει - όχι ακόμα απειλητικά - ο Μέσι εξήγησε ότι: «Δεν είναι αναμέτρηση ανάμεσα σε εμένα και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Με ενδιαφέρει να κερδίσει η Μπαρτσελόνα και δεν κοιτάζω τι κάνουν οι άλλοι ποδοσφαι-ριστές». Οταν ρωτήθηκε αν έχει βάλει στοίχημα με το τεχνικό επιτελείο για να πετύ-χει ένα τρίτο συνεχόμενο χατ-τρικ, το αρνήθηκε ευγενικά.

Πηγή :ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More