Google Translator

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Σάντος: Δεν είμαι προπονητής των «αιωνίων»


Με πολλά νέα πρόσωπα θα αγωνισθεί η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των ανδρών στη φιλική αναμέτρηση εναντίον της Ρουμανίας την Τρίτη (21.30) στην πόλη Αλταχ της Αυστρίας. Ο κ. Φερνάντο Σάντος έδειξε στην προπόνηση της Κυριακής ότι σκοπεύει να ξεκινήσει τον αγώνα με αρκετούς από τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν την περασμένη Παρασκευή στο παιχνίδι (1-1) με
τη Ρωσία στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η ενδεκάδα την οποία δοκίμασε την Κυριακή στην προπόνηση ήθελε τον Κώστα Χαλκιά να κάθεται κάτω από τα δοκάρια, όμως ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ προσβλήθηκε από γαστρεντερίτιδα και αντί για την Αυστρία επέστρεψε ήδη στη Θεσσαλονίκη.


Απόντες από την προπόνηση της Δευτέρας ήταν επίσης ο Καραγκούνης και οΤοροσίδης. Οπως επισήμως ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ οι δύο παίκτες είχαν αδιαθεσία. Πάντως και οι δύο ακολούθησαν την αποστολή για την Αυστρία καθώς η ΕΠΟ δεν ήθελε να δώσει δικαιώματα να ισχυριστούν κάποιοι ότι τους απέκλεισε από τον αγώνα με τη Ρουμανία επειδή το Σάββατο ακολουθεί το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο και οι δύο δύσκολα θα αγωνιστούν στο φιλικό της Τρίτης.


Ο Καραγκούνης, αντίθετα με τον Τοροσίδη, ήταν στις επιλογές του κ. Σάντος για την ενδεκάδα του αγώνα με τη Ρουμανία στην οποία θέση επίσης είχαν: στην άμυνα οιΜανιάτης, Μαλεζάς, Παπασταθόπουλος, Γιαννούλης, στη μεσαία γραμμή οι Τζιόλης,Μάκος, Κονέ και στην επίθεση οι Λυμπερόπουλος, Χαριστέας. Με την ασθένεια του Χαλκιά ενδέχεται να κάνει ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής ανδρών οΚαπίνο, ενώ πιθανότεροι αντικαταστάτες του Καραγκούνη είναι ο Φωτάκης ή οΘεοδωρίδης.



Αφοσιωμένος στο έργο του στην Εθνική ποδοσφαίρου και απερίσπαστος από (τυχόν) πιέσεις από τους «αιώνιους» δηλώνει ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Φερνάντο Σάντος, ο οποίος απάντησε λακωνικά σε ερώτηση αν θα χρησιμοποιηθούν παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο φιλικό με τη Ρουμανία, λόγω του ντέρμπι του Σαββάτου (19/11) στο Καραϊσκάκη, αλλά και εξαιτίας των… ανεπίσημων παραπόνων που εξέφρασαν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός!«Εγώ είμαι προπονητής της Εθνικής. Ούτε Ολυμπιακού είμαι, ούτε Παναθηναϊκού» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σάντος, ο οποίος αναφερθείς στο παιχνίδι με τη Ρουμανία, είπε:«Είναι ένα παιχνίδι, που έχει να κάνει με την προετοιμασία της ομάδας ενόψει Euro. Μετά το φιλικό με τη Ρωσία, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να δώσουμε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες. Σε λίγα σημεία του αγώνα με τη Ρωσία έμεινα ευχαριστημένος και σε πολλά όχι. Αυτά θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε. Δεν μπαίνουμε στο γήπεδο για να χάσουμε. Το έχουμε πει δεκάδες φορές.. Αλλά όχι ότι κυνηγάμε κάποιο ρεκόρ. Εχουμε το εθνόσημο, εκπροσωπούμε μια χώρα και δεν θέλουμε να χάνουμε»

Πηγή : tovima.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More